HENDEK AK PARTİ'NİN PAZAR MİSAFİRİ UNCUOĞLU OLDU

Seçim çalışmalarına başlayan Ak Parti her gün vekil adaylarını ilçe ilçe gezdirip vatandaşlara tanıtıyor.

HENDEK AK PARTİ'NİN PAZAR MİSAFİRİ UNCUOĞLU OLDU


İlçe Yönetiminin ilk konuğu listede 2. sırada olan Mustafa İsen i Hendeğin bir bölgesini gezdiren Sofu ve yönetimi, geçtiğimiz Pazar günün listede 4. sırada olan Recep Uncuoğlu’nu ağırladı.

Sofu ve yönetimi Uncuoğlu’nu ilk olarak Bayrak tepe tesislerinde ağırladı. Saat 10: 00 da başlayan program Hendek merkezde esnaf ziyaretleri ile devam etti. Öğle namazını Hendek Büyük Camide kılan Uncuoğlu ve Sofu cami çıkışında yoğun ilgi ile karşılaştı. Hendeklilerle hatıra fotoğrafları çekildikten sonra esnaf programına kaldığı yerden devam ettiler.
15.00 da Hendek Yeni Mahallede Hendek Kadın Kollarının düzenlediği ev ziyaretine katılan Uncuoğlu misafirlere yeni Türkiye başlıklı bir konuşma yaptı.

İkindi namazından sonra esnaf ziyaretlerine devam eden Sofu ve U Uncuoğlu zaman zaman sokaktaki vatandaşın ilgisi ile karşılaştı.
Akova mahallesindeki ev toplantısına katılan Uncuoğlu akşam namazından sonra Çamlıca mahallesinde ev toplantısı ve esnaf ziyareti ile Hendek ziyareti soran erdi. Uncuoğlu 21: 30 da Hendekten ayıldı.


Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2015, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184