Hendek Belediyesi Başkan Aday Adayı Sakarya Yerel Kültür Derneğini Ziyaret Etti

Yerel seçimler öncesinde aday adaylarının ziyaretleri kapsamında Hendek Belediyesi Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu Sakarya Yerel Kültür Derneğini ziyaret etti.

Hendek Belediyesi Başkan Aday Adayı Sakarya Yerel Kültür Derneğini Ziyaret Etti

Kuruluşundan itibaren yer aldığı ve çeşitli kademelerinde görev üstlendiği AK Parti’de üç dönem Hendek İlçe Başkanlığı yapan Ali Kemal Sofu siyasette kazandığı bilgi, deneyim ve tecrübelerini aktarmak amacıyla Hendek Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu belirtti.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ve bazı mahalle muhtarlarının da katıldığı ziyarette Sakarya’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Sakarya Yerel Kültür Derneğinde bulunmaktan memnunluk duyduğunu ifade eden Ali Kemal Sofu doğup büyüdüğü ilçesine hizmet etmek istediğini söyledi.

Siyasette sürekli kendini yenileyen ve geliştiren Ali Kemal Sofu Sakarya Yerel Kültür Derneğine yaptığı ziyarette Hendek ilçesine yapacağı projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Misafirperverlikleri ve nezaketleri dolayısıyla SYKD Başkanı İbrahim Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

31 Mart 2024 seçimlerine 4 ay gibi kısa bir zaman kala belediye başkan aday adaylarını misafir etmekten memnuniyet duyduklarını belirten Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Şahin, kendisinin de memleketi olan Hendek İlçesinde Belediye Başkanlığına aday adayı olan Ali Kemal Sofu’ya başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184