HENDEK CHP’DEN DAVET

Eski Sakarya Senatörü ve İçişler Bakanı H.Fehmi GÜNEŞ İlçemizi ziyaret edecek. Geleneksel olarak her yıl CHP ilçe örgütü tarafından yapılan 18 Mart Salı günü Çanakkale Şehitlerini anma programına katılacaktır

HENDEK CHP’DEN DAVET


Sakarya eski Senatörü ve İçişler Bakanı H.Fehmi GÜNEŞ İlçemizi ziyaret edecek. Geleneksel olarak her yıl CHP ilçe örgütü tarafından yapılan 18 Mart Salı günü Çanakkale Şehitlerini anma programına katılacaktır.

H.Fehmi GÜNEŞ Müftülük camisinde öğle namazı öncesi okunacak mevlid sonrası ise İlçe Gençlik Kolları Seçim Bürosunda partililere hitap edecek.

CHP Hendek Belediye Başkan adayı A.Selami KARAKADI” Biz CHP olarak halka direkt dokunan çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşımızın ellerini sıkmak, görüşlerimizi anlatmak önceliğimizdir. Amerikanvari konvoylar, bayraklar, gürültülü arabalar aslında hiç onaylamadığımız propaganda yöntemleridir. Kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok, biz konvoy olayını kesinlikle yapmayacağız ” diyerek açıklamada bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2014, 11:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yazım kuralı
Yazım kuralı - 10 yıl Önce

eski sakarya senatörü olmaz. bu anlatım bozukluğudur. sakarya eski anlamı verir. doğrusu: sakarya eski senatörü olacak. saygılarımla.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184