“Hendek İçin Daha Çok Çalışacağız”

Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Sedat Demirel’i ziyaret edip burada belediye hizmetlerini yerinde inceleyen MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, üretken belediyecilik anlayışına vurgu yaparken Başkan Babaoğlu ise teknik bilgiler paylaşıp, “ Daha çok çalışacağız” dedi. İlçe Başkanı Namlı ise, Hendek’te sorunların bir bir çözüldüğünü söyledi.

“Hendek İçin Daha Çok Çalışacağız”

Esnafımızın Yüzü Gülüyor

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ile birlikte Hendek Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti. S.S. Hendek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Sedat Demirel ve esnaflar tarafından karşılanan heyet, sanayide devam eden belediye çalışmalarını inceledi.

Kooperatif Başkanı Demirel, “ Sanayimizin çok şükür sorunları çözülüyor. Yollarımız, yağmur sularımız ara yollara kadar yapılıyor. Burada esnafımızın yüzü gülüyor. Burası bizim ekmek teknemiz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Babaoğlu: Çalışmalar Artacak

Çalışmaları anlatan Başkan Babaoğlu, “ Sanayimizin daha önce giriş ve çıkışları ile yan yol diye tabir alanda sokakta alt-üst yapı yenileme çalışması yaptık. Şimdi sokaklarımızın önce yağmur suyu alt yapı ve kanalları tamamladıktan sonra kilitli parke yol çalışmasına başladık.

Toplamda 6790 metrekarelik kilitli parke yapılmış olacak. Bunlarda bittikten sonra esnafımızın ne ihtiyacı var ise gidermeye, birlikte daha güzel bir sanayi inşa etmeye, örnek olmaya devam edeceğiz. Çok güzel bir sanayi sitemiz var. Ekonomimizin can damarı olan esnaf ve sanatkarlarımız için ne yapsak az diyoruz. Çalışmalar artarak devam edecek” dedi.

Burhan Namlı: Üretken Belediyecilik

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ise Hendek Belediyesinin ilçemizin tüm alanlarında canla başla çalıştığını ifade ederek, “ Mahallelerimizde vatandaşlarımızı dinliyoruz. Üretken Belediyecilik anlayışıyla Hendek’in her alanında hizmet seferberliği var. Sosyal alandan, kültürel alana, eğitimden spora, çevreden alt ve üst yapıya kadar dokunuşlarıyla sorunlar çözülüyor. Mahallelerimizin tüm sorunlarını biliyoruz. Bunların emin olun her biri sırayla çözüme kavuşuyor, kavuşacak” diye konuştu.

Ahmet Ziya Akar: Muazzam Eserler Ve Hizmetler

Belediye hizmetleri noktasında Başkan Babaoğlu ve ekibini tebrik eden İl Başkanı Akar, “Hendek’i yakından takip ediyoruz. Projeleri ve çalışmaları görüyor, biliyor, başkanımızla yakından çalışıyoruz. Cumhur İttifakının tüm belediyeleri Sakarya’mızı en güzel hizmetlerle buluşturuyor.

Güçlü birliktelik, memlekete hizmet etmekten başka bir derdi olmayan, tek derdi vatan olan Cumhur İttifakı kadrolarının muazzam hizmet ve eserleri bu anlayışı perçinliyor. Belediyecilik noktasında MHP’li kadroların çalışmaları Türkiye’de olduğu gibi Hendek ve Taraklımızda aralıksız sürüyor. Başkanımız Turgut Babaoğlu’na çalışmalarından başarılarının devamını diliyorum. Her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184