HENDEK ÜLKÜ OCAKLARINDAN ANLAMLI STAND

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı SAÜ Eğitim Fakültesi karşısında stand açtı.

HENDEK ÜLKÜ OCAKLARINDAN ANLAMLI STAND


Üniversite gençliğine sahip çıkma adına açılan stand’da Öğrenciler ile tanışarak Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfına davet ediliyor.

Ülkü Ocakları tarafından başlatılan kampanya kapsamında Hendek Ülkü Ocakları  “Gel bir çay içelim” sloganıyla Eğitim Fakültesini kazanan gençlere yönelik Hendek ile ilgili  rehberlik ve danışmanlık hizmetinin yanı sıra öğrencilere karşılama ve misafirperverlik örneği de sergiliyor.

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ayrıca Üniversite karşısında “ Değerli Öğrenci Arkadaşlarımız Hendek’imize hoşgeldiniz pankartı astı.

Gel bir çay içelim

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı  Başkanı Süleyman Kalk “ “Öncelikle şehrimize üniversite eğitimi almak için gelen tüm arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum.Ülkü ocakları olarak ülkücü gençliğin eğitime yönelmesi kavgalardan uzak durması dinine diline ailesine kutsi emanetlerine sahip çıkması gençliğin özellikle sabırlı, imanlı, ahlaklı, çalışkan, kültürlü bireyler olarak yetişmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Özellikle üniversitelerde gençlerin yaşadığı sıkıntıları bilmek dertlerine derman olmak üzere buralarda teşkilatımız olarak onlara destek oluyoruz. Bu amaçla hendek ülkü ocakları olarak Sakarya Üniversitesi Hendek kampüsünde öğrenci kardeşlerimize daha yakın olmak ve bize ulaşamayanlara el uzatmak bilgilendirmek için ülkü ocakları standımızı açtık. ‘GEL BİR ÇAY İÇELİM’ sloganıyla kardeşlerimizi ocağımıza davet ettik. Bizlere destek veren öğrenci kardeşlerimize hendek ülkü ocakları adına teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184