Hendek üzerinden hiç kimse şahsi hesaplaşma içine giremez

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Faruk Özgür gündeme dair değerlendirmede bulundu.

Hendek üzerinden hiç kimse şahsi hesaplaşma içine giremez

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Faruk Özgür yaptığı açıklamada "Son Zamanlarda İlçemizde çıkan bazı Haberlerde İlçemiz Saski Şube Müdürünün görevden alınmasıyla başlayıp yeni Emniyet Binasına 3.5 Milyon lira gibi bir masraf edilmesi ve projenin yarıda kalıp durdurulması Haberleri İlçemiz Halkını derinden üzmüş ve gereksiz polemiklerin ortaya çıkmasına neden olmuştur.

Şunu belirtmek isterim ki yaşanılan bu sıkıntılar 31 Mart Yerel seçimlerinden bu yana devam etmektedir.

Yapılan hizmetlerde Cumhur ittifakının iki kanadının da Hizmetleri biz getirdik çabası Bir Mahallede İlçe Başkanı iş Makinasının önünde poz verirken diğer Mahallede Belediye Başkanının Fotoğraflarını gördük ve görmeyede devam edeceğiz anlaşılan, diğer taraftan baktığımızda Belediye Başkanımızın MHP'ye dönmeside sıkıntıları çözmedigi gözle görülen bi gercektir. Burdan Hendekteki Siyasilere sesleniyorum. Hendek hiç kimsenin şahsi hesaplarını ve egolarını tatmin etme yeri değil oturduğumuz koltuklar halka hizmet makamıdır.

Bu vesile ile buradan ortaya atılan iddiaların en kısa sürede gerekli açıklamaların yapılıp hep birlikte İlçemiz için hayırlı hizmetler yapmaya davet ediyorum.

Kıymetli Hemşehrilemi En Kalbi Duygu ve Muhabbetlerimle Selamlıyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184