HENDEK VE KARAPÜRÇEK’TE ACARTÜRK İLGİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili adayı Alirıza Acartürk, Hendek ve Karapürçek ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Acartürk, ülkenin geleceğine, Sakarya’nın geleceğine oy istedi.

HENDEK VE KARAPÜRÇEK’TE ACARTÜRK İLGİSİ


MHP  Sakarya Milletvekili adayı Alirıza Acartük  Karapürçek İlçesi’ni ziyaret etti.

Acartürk’e yakın ilgi gösteren Karapürçek sakinleri İlçelerinin Sakarya’nın en eski İlçesi olmasına rağmen yeni oluşturulan İlçelerden daha az ilgi ve yardım gördüklerini ifade ettiler.

Karapürçek'i  mahalleleri ile bağlayan yolların bozuk olmasından şikayet eden Karapürçekliler, bir çok yolun bozuk olması nedeniyle ulaşımda özellik de kış aylarında büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade ettikleri. Adliye, PTT ve İtfaiye hizmetlerinin olmaması nedeniyle şikayetlerini belirten Karapürçekliler, meydana gelen yangında çevre İlçelerde itfaiye aracı gelmesi nedeniyle can ve mal kayıpları konusunda endişelerini kaydettiler.

Kamu hizmetlerinin kesintiye uğramasının ilçe yaşamını sıkıntıya sokacağını ifade eden Acartürk, halen yapılamayan ve bozuk olan yollarında bir an önce ilgililer tarafından ele alınması gerektiğine vurgu yaptı.

 

HENDEK

MHP Milletvekili adayı Alirıza Acartürk’ün Hendek ziyaretinde de oldukça renkli görüntüler yaşandı. İlçe teşkilatını ziyaret eden Acartürk’e, çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi. İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve partililer ile birlikte ziyaretlerini sürdüren Acartürk, Hendek Boğazspor ile Hacıkışlaspor müsabakası öncesi her iki takımı da ziyaret ederek başarılar diledi.

 

Acartürk, daha sonra Hendek Pazaryerini ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinledi. Acartürk’ün Hendek programı, ev ziyaretleri ve Hendek Türk Eğitim Sen Şubesi’nde eğitimcilerle sohbeti ile devam etti.

 

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Acartürk, “Karapürçek ilçesi Sakarya’nın senelerdir ihmal edilen ve hizmet olarak fakir kalmış bir ilçemizdir. Karapürçek halkımız AKP iktidarına verdiği desteğe rağmen, AKP tarafından adeta cezalandırılmaktadır. Bu böyle devam edemez” diye konuştu.

 

Hendek’te de Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük bir ilginin olduğunu ifade eden Acartürk, “İlçe Başkanımız Sayın Babaoğlu ve teşkilatımız Hendek’te başarı üzerine başarı yakalamaktadır. Her geçen gün Hendek’te MHP’nin bayrağı daha kuvvetli şekilde dalgalanmaya başlamaktadır. Gördüğümüz odur ki bu seçimde Hendek, açık ara MHP diyecek ve sorunlarını çok iyi bilen ve gereğini yapacak olan MHP milletvekili adaylarını yetkili kılacaktır.” Diye konuştu.

 







Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184