Hendek’in Emin Ellere Teslim Edilmesi Lazım

Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu TV264 canlı yayınında seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı.



Sofu, İnsanlarımız yaparsa Ak Parti yapar, Hendek’in geleceğini emin ellere teslim etmemiz lazım diyor. Diğer türlü hız da kesilir risk de alınır dedi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu Sakarya’nın uydu televizyonu TV264’te Osman Kenan Çapoğlu’nun sunduğu Seçim 2019 Özel Programına konuk oldu. Canlı yayında projelerinden bahseden Sofu, Hendek için yapmak istedikleri çalışmalardan ve sahada yaptıkları seçim ziyaretleri hakkında bilgiler verdi.
Bir kişinin eline bırakılamaz

Programda konuşan Sofu, birileri Hendek’te sıkıntı var algısı oluşturmaya çalıştı. İlk baştaki algı değişti. İnsanlarımız yaparsa Ak Parti yapar, Hendek’in geleceğini emin ellere teslim edilmesi azım diyor. Gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Hendek’te insanımız projeleri gördü.

Kim hangi kaynakla bu projeleri yapabilir gördü. Hendek’in bugüne kadar geldiği yer ve gideceği yeri biliyor insanlarımız ve bunu cumhur İttifakının yapacağını biliyor. Hız kesmeden hizmete devam etmek istiyor. Diğer türlü hız da kesilir risk de alınır. Başında Cumhurbaşkanın olduğu büyük bir aileyiz. İnsanlar hizmetin devam etmesinden yana. Hendek gibi bir yer tek bir kişinin eline bırakılacak bir yapı ve yönetim değil dedi.


Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184