HENDEK’İN SORUNLARI BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE

MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır Hendek ile ilgili sorunları Büyükşehir Belediye Meclis toplantısına taşıyor.

HENDEK’İN SORUNLARI BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNDE


Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında söz alan MHP Hendek Belediye Meclis üyesi Hüdaverdi Bahadır Hendek ile ilgili aciliyet gerektiren sorunları anlatarak çözüm bulunması noktasında Meclisten talepte bulundu.

Bahadır Hendek sorunları ile ilgili sunduğu maddeler “Gökhan Yaşartürk Caddesinde, Hastane ve Eczaneler mevkide, trafiğin yoğun oluşu nedeniyle bir kavşak yapılması, Osmangazi Caddesi, Hemmar-Bakırcılar-Tutkunlar mevkiinde, trafiğin yoğun akışı nedeniyle bir kavşak yapılması, Sel felaketi neticesiyle, Kazimiye mahallemizin köprü ayaklarının oyulmasıyla ilgili çalışma yapılması gerekmektedir. Yine sel felaketi nedeniyle, Puna Mahallesi, Martinler Mahallesi, Beyköy Mahallesi, Türbeköy Mahallesi, Sarıyer Mahallesi’nin Hendek ilçesi ile bağlantı köprüsünün acilen yapılması, SASKİ altyapı çalışmalarıyla ilgili Çamlıca Mahallesi ve Altındere Mahallesi’nin ortak projesi olan altyapı çalışmalarıyla eksik kalan, şu anda şantiyeleri bulunan mevkide güzergâhla ilgili bir sıkıntının olduğu, teknik ekipmanla bu hususun düzeltilmesini talep ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2014, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184