Hendek’te Genç Ülkücülere Teşkilatçılık Semineri

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanlığı programlarına aralıksız devam ediyor.

Hendek’te Genç Ülkücülere Teşkilatçılık Semineri

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, Ortaöğretim birimi gençleri ile bir araya gelerek Teşkilatçılık ile ilgili seminer verdi.

Teşkilatçılık ile ilgili bilgiler veren Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sıtkı Yaz “Teşkilatımız Türk milliyetçiliği Fikri ile Türk milletini ilim de fen de sanatta her alanda en üst seviyeye taşımak, her şey Türk milleti için Türk milleti tarafından Türk'e göre diyerek, Türk İslam ahlakı ile yetişmiş Türk milletinin çıkarlarını her türlü bireyin çıkarlarından üstün gören toplumcu bir genç nesil yetiştirmek ve Türk milletine hizmet aşkı ile çarpan gönül erlerinin kutlu dergahıdır.

Ülkü ocaklı gençler herkesin diline dolanan moda tabir ile kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı duymak zorunda söyleminin dışında kalarak her Ülkü ocaklı birbirini hem sevmek hem de saygı duymak zorun da olduğunu kimsenin birbirinin açığını aramadığı aksine her dava arkadaşının eksiğini tamam eden teşkilat tarafından göreve getirilen bir arkadaşı adına görev almış arkadaşı kadar sevinen birbirlerine kardeşlik bağı ile bağlı gençlerin eğitim aldığı kutlu bir yuvadır.

Yaz genç ülkücülere seslenerek “Cennet mekan başbuğumuz Alparslan Türkeş’in “ülkücü ülkücünün öz kardeşidir” sözü bizlere ışık olmuştur. Ülkücülerin istikamet alacağı tek merci teşkilatıdır. Hiç kimse bizlere başka başka istikametler belirleyemez. Lider teşkilat doktrin istikametimizdir” ifadeleri yer aldı.

Seminer sonunda Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ortaöğretim birimi gençleri ile sohbet ederek merak edilen sorulara yanıt verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184