Hendek’te Mahalle Bizim Gençlik Bizim Buluşması

AK Parti Hendek Gençlik Kolları Yönetimi Yeni Mahallede Gençlerle Bir Araya Geldi

Hendek’te Mahalle Bizim Gençlik Bizim Buluşması

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının başlatmış olduğu “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu ve yönetimi tarafından Yeni Mahalle Sürpriz Cafe’de gençlerle buluştu. 

Buluşma AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, İl Ana Kademe Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalışkan, İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Önceki dönem İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yeni Mahallede ikamet eden çok sayıda gencin katılımıyla gerçekleşti.

Buluşmada siyasi büyüklerle bir araya gelen mahalle gençleri sohbet edip gündemi değerlendirdiler.  Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci gençlere hitap etti, kendi gençlik dönemlerinden bahsetti. Sohbet aralarına ise müzik grubunun şarkılarına eşlik ettiler.

 Program akışında soru-cevap bölümü gerçekleştirildi. Sorularını soran gençlere siyasiler içtenlikle cevap verdi. İlk mahalle buluşmasını gerçekleştiren Hendek İlçe Gençlik Kollarının programına yoğun ilgi vardı. Devamı gerçekleştirilen programlarda gençlerle buluşmaya devam edilecek. Ali İnci bir dahaki buluşma için gençlere bisiklet çekilişi sözü verdi. Başkan Torunoğlu” Genel merkezimiz tarafından başlatılan buluşmalarımızın ilkini yeni mahallede gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Programımıza katılarak bizleri mutlu eden siyasi büyüklerimize ve genç kardeşlerimize teşekkür ederiz. Yoğun katılımlı bu sıcak ve samimi ortamı gerçekleştirmemizde emeği geçen herkese ve ev sahipliği yapan Sürpriz Kafe ailesine teşekkür ederiz.  Gençlerle aramızdaki diyaloğu arttıran bu programlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184