Hendek’te Zafer Cumhur İttifakı’nın Olacak

Cumhur İttifakı AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ilçe ziyaretlerine Hendek ile devam etti.

Hendek’te Zafer Cumhur İttifakı’nın Olacak

 Hendek’te bir dizi programlara katılan Başkan Adayı Alemdar, “Teşkilatlarımızda muhteşem bir enerji gördüm.

Birçok alanda önemli potansiyele sahip olan ilçemizi, yeni dönemde gerçekleştireceğimiz projelerle hak ettiği noktaya getireceğiz. 31 Mart’ta da ilçemizin güçlü teşkilatlarıyla Cumhur İttifakına en büyük desteği vereceğine inanıyorum” dedi.

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, güne Hendek ziyaretiyle başladı. AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nı İl Başkanı Yunus Tever, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün ile birlikte ziyaret eden Başkan Adayı Alemdar’ı İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve teşkilat üyeleri karşıladı.

Alemdar: Hendek kararını vermiş

Başkan Adayı Alemdar, “Bugün Sakarya’mız için oldukça stratejik bir konumda olan Hendek ilçemizdeyiz. Birçok alanda önemli potansiyele sahip olan ilçemizi, yeni dönemde gerçekleştireceğimiz projelerle hak ettiği noktaya getireceğiz. Bugüne kadar Hendek Cumhur İttifakı’na çok güçlü bir destek verdi. Böylesine coşkulu bir karşılamaya baktığımda Hendek ilçemizin kararını verdiğini söyleyebilirim.

31 Mart’ta da ilçemizin güçlü teşkilatlarıyla Cumhur İttifakına en büyük desteği vereceğine inanıyorum. Ben bu vesile ile bizleri bugün burada yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Adayı Alemdar, İl Başkanı Tever, Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Turan, İlçe Başkanı Baykal ile birlikte ilçe kadın kolları ile toplantı gerçekleştirdi. Kadın kollarını 31 Mart’a kadar kapı kapı dolaşmaya davet etti.

Cumhur İttifakı’nı Sakarya’da 16 ilçede buluşturacağız

Buluşmada konuşan AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, “Hepimiz çok iyi biliyoruz ki 31 Mart seçimleri gerek ülkemiz gerekse Sakarya için oldukça önem arz ediyor. Bizler Sakarya olarak hamdolsun Cumhur İttifakı’na gereken desteği gösterdik. İnanıyorum ki 31 Mart’ta da tüm Sakarya olarak gereken desteği vereceğiz. İnşallah Cumhur İttifakını Sakarya’da 16 ilçede buluşturacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ise, “Adayımızı karşılamaktan, misafir etmekten onur duyduk. Yusuf başkanımız Sakarya’da efsane bir belediyecidir. Şimdi ise Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile bayrağı daha da ileri taşıyacak. Bizler de 31 Mart’ta Hendek olarak kendisine en büyük desteği vereceğiz” dedi.

Birlik beraberlik vurgusu

AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı ziyareti sonrası, Cumhur İttifakı ortağı MHP Hendek İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Alemdar, İlçe Başkanı Burhan Namlı ve yönetimi tarafından karşılandı.

Programda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Adayı Alemdar, “Cumhur İttifakı’mız Hendek’te bugüne kadar eşi benzeri zor görülecek bir kardeşliğe imza attı. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. İnşallah Sakarya’nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Hendek’te de Cumhur İttifakı olarak zafere ulaşacağız” diye konuştu.

Hendek’te muhteşem bir enerji gördüm

Hendek’te ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Hendek Belediyesi’ne misafir oldu. Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından karşılanan Alemdar, misafirperverlikten ötürü teşekkür ederek, “Seçim çalışmalarımıza bugün Hendek’te başladık. İki teşkilatımızda da muhteşem bir enerji gördüm. İnşallah 31 Mart’ta en yüksek oyu Hendek’ten alacağız. Allah kardeşliğimizi ve birliğimizi daim etsin, yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

31 Mart’ta Hendek’te zaferimizi ilan edeceğiz

Ziyarette bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, “Yusuf başkanımızdan ve teşkilatlardan almış olduğum enerjiyle 31 Mart’ta Cumhur İttifakı olarak Hendek ilçemizde zaferimizi ilan edeceğiz” dedi.

Hendek’te ziyaretlerine devam eden Alemdar, Hendek Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Kadir Yağlı ve Hendekli muhtarlarla bir araya gelen Alemdar, muhtarlar ile birlikte hem Hendek’te hem de Sakarya için en hayırlı en güzel hizmetleri hayata geçireceklerini belirtti.

Tüm bilgi ve birikimimi şehrim için kullanacağım

Hendek ziyaretlerinin son durağında ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen “Geçmişten Günümüze Teşkilat Buluşmaları” konulu programa katılan Alemdar, “Kuruluşundan bugüne kadar hangi kademe de görev yaparsa yapsın kim varsa ilk önce onlarla buluşmak, hayır dualarını almak istedik. Bizler bu davanın neferleriyiz. Bu davanın ilelebet sürmesi için mücadele ediyoruz. 15 yıllık bir belediye tecrübesine sahibim.

31 Mart seçimlerinin ardından tüm bilgi ve birikimimi şehrim için kullanacağım. Biz siyasete girerken bir söz verdik; Asla üşümeyecek, hüzne kapılamayacak ve pes etmeyeceğiz.

Hendek’te 91 mahallemiz var ve hepsine adil bir şekilde hizmet edeceğiz, bunun sözünü veriyorum. Allah nasip ederse yola çıktığımızda her mahallede yeni bir başlangıç olacak. Bugünden sonra Hendek’te başlattığımız seçim kampanyamızda kar kış demeden koşacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024, 19:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut çavuş
Mahmut çavuş - 3 ay Önce

Ali inciye biri dur desin artık

Çamlıca 'lı
Çamlıca 'lı - 3 ay Önce

İrfan püsküllü Hendek belediye başkanı.......

Mahmut çavuş
Mahmut çavuş - 3 ay Önce

Ali Kemal sofu daha aktif olmalı yerini belli etsin

AMİGO.
AMİGO. - 3 ay Önce

ADAM.GİBİ.ADAM.ŞİMDİDEN.BELEDİYE.BAŞKAN.LIĞIN.HAYIR.LI.OLSU.sevgi.li.HACI.İRFAN.PÜSKÜLLÜ.BAŞKAN.IM

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184