HENDEK’TEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

CHP Hendek İlçe Başkanlığından istifa eden Ayhan Bal, 2015 yılında yapılacak Genel Seçimlerde Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

HENDEK’TEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI


CHP Hendek İlçe Teşkilat binasında Milletvekili Aday adaylık açıklaması yapan Ayhan Bal’ı CHP İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, CHP İl Kadın Kolları Ayşe Füsun Çetin, CP Hendek İlçe Yönetimi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevin Kuru Şeşen, CHP Hendek Belediye Başkan Adayı A.Selami Karakadı ve çok sayıda partili partisiz vatandaşlar yalnız bırakmadı.


CHP Hendek İlçe Başkanlığından istifa ederek Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Bal, kendisi hakkında bilgiler vererek konuşmasına başladı.

Bal, Milletvekili Aday Adaylığı hakkında açıklama yaparak, Hendekliysen zaten sahipsizsin. Ankara’da gidecek bir tek kapımız yok, ben o kapı olmak istiyorum ilk amacım bu.

Niçin Milletvekili olmak istiyorum?

Bal, bu Ülkenin evlatlarının, Vatanseverlerinin ve Cumhuriyetçilerinin artık ayağa kalkması gereken bir dönem olduğuna inandığım için adayım.

Biz yaptık oldu, Kanun biziz, nizam intizam’ı da biz kurarız diyenlere isyan ettiğim için adayım.

Adam kayırmak denilen bir şey yoktu, Adam bulamıyorsan, Belediye de bile Rüşvet vermeden iş yaptıramıyorsun, bu hale geldik. İşte bu yüzden adayım.

Her zaman İstanbul’a ve Ankara’ya 5 dakikayız deriz. Ama İstanbul bize 1000 km, Ankara bize 3000 km oldu, işte bu yüzden adayım.

Bu memleketi bu hale getirenlerden insanlarımız hesap sormadılar, suçlu hep biz olduk. Suçsuzluğumuz anlatmak, kendimizi anlatmak ve kendi insanımızın ezilmişliğini ortadan kaldırmak için adayım.

Bal konuşmasında Kemaliye Mahallesinden örnekler vererek, Hendek’te, yapan yapanın yanına kar kalıyordu. Kemaliye Mahallesi gösterdi ki Hendek’te artık insanlar bir direniş gösteriyor, ben yaptım oldu ya müsaade etmiyor. Gitti Belediye’de dikildi, Arsalarının, Evlerinin başında dikildi, yıktırtmayız dedi. Hendek Halkı Diline, Dinine, Irkına ve Siyasetine bakmadan sahip çıktı. Demek ki sahip çıkınca neler oluyormuş.

Biz Kemaliye’de bir Milletvekili ne demek bir İl veya İlçe için bunu biz çok iyi gördük. Bir Başsavcı vardı. Tavırlarını görmeliydiniz. Soru sorduğumuzda, “Polisler nerede” “Alın bunları başımdan, muhatap olmak istemiyorum” ve Engin Özkoç geldi dedi ki, ben CHP Sakarya Milletvekiliyim. Sen Devlet’in görevlisiysen bende Halk’ın görevlisiyim. Yaptırtmıyorum zabıt ta tutturtmuyorum dedi ve tutturtmadı.

Bir Vekil olmanın gücü böyleymiş dedim ve Hendek’imizde o kadar çok sahip çıkılacak, o kadar çok evine ekmek götüremeyen, o kadar çok ezilmiş kenarda kalmış var ki ben de onların Milletvekili olmak ve zaman burada olmak için adayım.

Şu söylemi çok duyacaksınız. Diyecekler ki, CHP nerede? Boşuna kendini ezdiriyor. Göreceksiniz, bu Hendek 20bin’in üzerinde oy ile tarihinin en büyük oy patlamasını yaşayacak. Bu Hendek Siyasetine bakmadan MHP ile AKP ile herkes bu kardeşinize oy verecek göreceksiniz dedi.

Bal, ben bireysel olarak Milletvekilliğinden yanayım. Devlet’i ve Millet’i savunacak çok insanımız var. Ben artık Hendek’i savunacak, Hendek’i yaşanılabilir bir hale getirecek, Sakarya’yı bu tek düzeylikten kurtaracak bir Milletvekili olmak istiyorum.

Amacım Sakaryalının alnını dik tutmak. Bunun için çabalayacağıma, bu insanlar için mücadele edeceğime, hiçbir düşeni yalnız bırakmayacağıma söz vererek sözlerimi noktalıyorum dedi. Konuşmasının sonunda tebrikleri kabul eden Bal Partililer ile birlikte CHP Hendek İlçe Teşkilat binası önünde toplu fotoğraf çektirdi.

CHP Hendek İlçe Başkanlığından istifa ederek Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Ayhan Bal’ın yerine Reyhan Azak ilçe Başkanı olarak devam edecek.







Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 10:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan candan
hakan candan - 9 yıl Önce

duruşunuzu kaybetmediğiniz sürece hendek halkı yanınızda olacaktır başarılar dilerim.

fatih enes ilkay
fatih enes ilkay - 9 yıl Önce

abilerin hası inşallah 1.ya da 2.sırada seni görür ve meclise taşırız.tebrik ediyorum abi.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184