Her Mahallemize Koştuk, Sorun Nerdeyse Orda Olduk

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, “Kim ne derse desin, yaptığımız işler ortada. Akpınar’dayız, en yakınında Çağlayan’da Devlet Bahçeli Fen Lisesi.

Her Mahallemize Koştuk, Sorun Nerdeyse Orda Olduk

Başpınar’da kütüphane, on mahallede sosyal yaşam alanları, on mahallede muhtarlık binaları ve onlarca eser var. Bu 5 yılda her mahallemize koştuk, sorun neredeyse orada olduk ” dedi

Beraberinde MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ile Akpınar Mahallesini ziyaret eden Başkan Babaoğlu, mahallede coşkuyla karşılandı.

Devlet Bahçeli Fen Lisesi’nde Son Durum

Konuşmasında Akpınar Mahallesi’ne Devlet Bahçeli Fen Lisesi ile ayrı bir parantez açan Başkan Babaoğlu, “Yıllardır hayalimiz olan Fen Lisesi, üstelik Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan bu önemli eser, Çağlayan mahallemize olduğu kadar Akpınar mahallemize ve tüm ilçemize emanettir. Hendek Belediyesi olarak okulumuzda üstlendiğimiz çalışmalarımızı tamamladık. Milli Eğitim Bakanlığı da kısa sürede okulumuzu hazır hale getirecektir” dedi.

Her Mahallemizde İz Bıraktık, Sorunları Çözdük

Başkan Babaoğlu, Akpınar mahallesi özelinde yapılan çalışmaları da sıraladı. Asfalt yama, kilitli parke yol, kaldırım, stabilize yol bakım ve malzeme serimi gibi çalışmaların bu dönemde yapıldığını anlatan Başkan Babaoğlu, “Yeterli mi, bizce değil. İnanın her mahallemiz açısından aynı düşüncedeyiz. Evet, hizmet yapıyoruz ama tüm eksikleri ve talepleri bir anda gidermek mümkün olmuyor.

İhtiyaçlar doğrultusunda, belli bir planlama ve sırayla ilerlemek gerekiyor. Keşke aynı anda tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilsek ama buna bütçe dayanmaz.

Önümüzdeki dönemde yeni projelerimizi hayata geçirirken, mahallelerimizin ihtiyaçları, talepleri ve öncelikleri doğrultusunda tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Kim ne derse desin, Hendek Belediyesi olarak, her mahallemizde iz bıraktık, sorun çözdük, hizmet ürettik” diye konuştu.

Üretken Ve Gerçek Belediyecilik Örneği Sergiledik

“Türkiye yüzyılında yüz kütüphane” projesinden birinin Hendek’te hizmete gireceğini belirten Başkan Babaoğlu, “Başpınar mahallemizde açılışının heyecanı içerisinde olduğumuz çok değerli bir kompleks inşa ettik.

Psikososyal Destek Merkezi ve Nitelikli İstihdam Merkezi ile beraber 60 bin kitap kapasiteli bir kütüphaneyi Hendek ilçemize kazandırıyoruz. Nitelikli sosyal yaşam alanları, muhtarlık binaları, doğalgaz konforuna ulaşan mahallelerimiz, yağmur suyu çalışmalarımız, önceki dönemi ikiye katlayan asfalt ve kilitli parke yollarımız 5 yıla sığdırdığımız hizmetler arasındadır.

Tüm bunları pandemi, sel, deprem ve beraberinde gelen ağır ekonomik şartlara rağmen gerçekleştirdik. Üretken ve gerçek belediyecilik örneği sergiledik. Önümüzdeki dönem hemşehrilerimizin desteğiyle, Cumhur İttifakı gücüyle daha çok eser, daha çok hizmet ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

Akpınar Mahallesine Sosyal Yaşam Merkezi Sözü

Mahalle sakinlerinin taleplerini de dinleyen Babaoğlu, nitelikli sosyal yaşam alanı ve halı saha isteği karşısında, şöyle konuştu:

“Nitelikli sosyal yaşam alanları oluşturmaya başladığımızda bu yönde talepler geleceğini öngörmüştük. İlk etapta on mahallemizde bu alanları oluşturduk. Önümüzdeki dönem aynı nitelikte alanları farklı mahallelerimize de kazandıracağız.

Akpınar mahallemizin bu talebini not ediyor, sözünü de veriyorum. Akpınar’ımıza sosyal yaşam merkezi yapıyoruz. Her bir hemşehrimiz ikamet ettiği mahallesinde konforlu bir yaşamı hak ediyor. Bizler, bunun uğraşındayız.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184