HESAP VAKTİ 30 MART

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, basın açıklaması yaptı.

HESAP VAKTİ 30 MART



MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, yaptığı basın açıklamasında Hendek'i yönetenlerin nefislerine yenik düştüklerini söyleyerek, Kerametin kendilerinde olduğunu zannederek Hendek'imizi diğer ilçelerle kıyaslayıp ilçemizin farklılığını, gelişmişliğini ve modernliğini sadece kendilerine mal ederek kendilerinden önce hizmet etmiş kişiler  ve bu ilçe halkının gelişmelere olan katkılarını bir çırpıda yok saymışlardır.

Evet Hendek gelişmiş ve süreklide gelişmeye devam eden bir ilçedir, geçmiş dönemlere bakıldığında her dönemin lider ilçesi Hendek'imizin olduğu çok açık bir şekilde görülmektedir. Bu nedenle bir değerlendirme yapılacaksa her dönemi kendi içinde değerlendirmek zamanın imkan ve şartlarını göz önünde bulundurmak daha akılcı olur dedi.

Babaoğlu, İnanıyorum ki biz siyasiler de dahil olmak üzere hiç kimse eğer varsa yapılan güzel hizmetlere körü körüne kötü demez deseler de halkın gözünde bu bir değer ifade etmez, ancak hizmetlerle alakalı bir değerlendirme yapılacaksa da bakışımız şöyle olmalıdır.

Hendek'in ihtiyaçları nelerdir hizmetler ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak mı yapılıyor, Belediyemizin ne kadarlık mal varlığı satılmış ne kadarı hizmete dönmüştür, bu mal varlıkları kimlere ne usul ve şartlarla satılmıştır, bölgesel olarak hizmet nerelere yapılmaktadır, mahallelere hizmetler eşit dağıtılmaktamıdır yada 15 yıldır bir çivi bile çakılmayan mahalleler varmıdır? dedi.

Babaoğlu, Hizmetin yapıldığı bu bölgelerin seçimi yeri ve konumu doğrumudur, yapılan hizmetlerden Hendek halkının % kaçı faydalanıyor % kaçı daha kapısından bile girmemiştir, T.C.Devletinin yapmış olduğu Okul, Hastane ve Spor tesisleri Belediye tarafından mı yapılmış yada yapılmaktadır, yerinizin değerini arttırıyoruz diye gazları alınıp istimlak yapılan sonrada bahçelerinden birkaçtanede daha hissedar çıkarılan arsalar, bu arsaların içinden geçen yolların etraflarında kimler inşaat yapıyor, yada bu yollar açılmadan önce o bölgede ki arsaları kimler ucuza kapatıp alıyor-satıyor. Bu örnekler daha da çoğaltılabilir dedi.

Hendek’e yapılan her güzel hizmetin yanında olduklarını söyleyen Babaoğlu, Şuanki Belediye Başkanımız, geçmişte hizmetleri olmuş çok değerli Belediye Başkanlarımız ve Hendek'e emeği geçen kim varsa Allah hepsinden razı olsun ancak Hendek'linin maddi yada manevi bir dirhem hakkını yiyende kim varsa iflah olmasın diyorum.

Herkesin şunu çok iyi bilmesi lazım, Hendek Belediyesinin 2014 yılı bütçesi yıllık 30 Milyon liradır. Bu bütçe Hendek'in ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli bir rakamdır. Satılan mülklerin tutarına ve 15 yıldır yapılan hizmetlere baktığımda yapılması gerekenin en az yarısının olmadığını görüyorum dedi.

Hukuksal her zemine bunun hesabını soracaklarını söyleyen Babaoğlu, Burada yanlış bir hesap var biz inşallah bu yanlış düzelecek. Her eksiğin her yanlışın hukuksal zeminde sonuna kadar hesabını soracağız. Devletimizin bize tahsis ettiği her bir kuruşunu hizmete dönüştüreceğiz bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bizim yönetim anlayışımız da doğru işe doğru insan, yetkileri doğru dağıtılmış hesap verebilir bir yönetim, öncelikleri belirlenmiş kısa, orta ve uzun vadeli projeler ve en önemlisi adil-adaletli bir yönetici, yöneticisiyle barışık, yöneticisine güvenen, huzurlu bir Hendek huzurlu bir Hendek halkı var dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184