İKİNCİ YARI MİLLİ PROJELERİN ZAMANI OLACAK

Ak Parti 25. dönem Milletvekili ve 26. dönem milletvekil adayı Ali İhsan Yavuz Hendeği gezdi .

İKİNCİ YARI  MİLLİ PROJELERİN ZAMANI OLACAK


İlçe Başkanı
Ali Kemal Sofu ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile beraber ceşitli ziyaretlerden bulunan Ali İhsan Yavuz ilk olarak Sabah esnaf ziyaretleri ile Hendek te güne başladı . Kadın ve Genclik kolları ile  Osmanlı cadırında kahvaltı yaptıktan sonra Kücük sanayi sitesinde esnafları ziyaret ettiler . Sırası ile Rasim Paşa Mahallesindeki esnafları gezdi  , durak fındık fabrikasında işcilere hitap etti. Muamammer sencer caddesindeki esnaflarıda gezen Ali İhsan Yavuz genclerle playstation cafede oyun oynadı , akşam proğramı için Aktefek Dereköy ve Kocatöngel mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Mahallelerin kahvehanesinde vatandaşlara hitap etti.

Ali İhsan Yavuz Konuşmalarından bazı başlıklar

 " Akparti Tek başına geldiğinden Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer . AK Parti ne  yaptıysa  hep veto etti. CHP ile birlikte biri anayasa mahkemesine koştu diğeri veto hakkını kullandı, Ahmet  Necdet Sezerin süresi bitti  . Abdullah Gül Cumhurbaşkanı secildikten sonra Türkiye millileşmeye başladı. Cöpleşen , zamanı gecen yasalar değiştirildi devletin belini büken kanunlar değiştirildi . Akparti millileşme projelerini her alanda gercekleştirmeye başladı . Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ,sanayi hamleleri milli büyük projeler ile bölgesinde her yıl büyüyen ve gelişen  bir ülke oldu . Temel hak ve özgürlük alanında başörtüsü için verilen mücadeleyi hepiniz hatırlarsınız .

millileşme temelleri atıldı

     Bu ülke ilkez kendi tankını kendi füzesini kendi helikopterini ve savaş gemilerini ve kendi özel yazılımlarını ve sayamadığım bir cok savunma silahını yapmaya başladı . Terörle mücadelede artık kimsenin ağzına bakmıyoruz . Kendi silahımızla ordumuzun modernize ettiği ucaklarla kimseye hesap vermeden gidip vurup geliyoruz . Hatırlayın eskiden ucaklar Amerikanın olduğu için bombalama öncesi haber veriliyordu  dolayısıyla ucağın her adımını biliyorlardı . Tanklar Almanyanın parayla aldığımız tankları bile kullanırken Almanlardan izin istiyordu bu ülke . Şimdi 1 ayda yapılan operasyonlara bakın sert ve tavizsiz . Gecen gün Başbakanımız Davutoğlu acıkladı Terörün beli kırıldı diye evet teröristlerin kandille bağları kopartıldı , şimdi şehir yapılanmaları yok ediliyor . Bunlar hep milli projelerle milli yazılımlarla olan şeyler . Dışarıya bağımlı olmadığınız sürece bölgenizde sözünüz gecer . Peki bunlar yeterlimi Hayır , bunlar daha başlangıc hani bir söz vardır . "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" . Ak Parti ikinci yarıda daha kuvvetli esecek . ilk yarı temeli atıldı şimdi katları cıkacağız" .

Ali İhsan Yavuz Ali Kemal Sofu ve İrfan Püsküllü ile Hendek de ceşitli ev ziyaretleri ve taziye ziyaretlerinde bulundular . Milletvekili Yavuz Gece 23 00 da Hendek proğramı bitince  ayrıldı . 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 19:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184