İl Yönetimi Akıcı’nın İstifasını İstedi

Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanlığından açıklama.

İl Yönetimi Akıcı’nın İstifasını İstedi

Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Ender Serbest, Hendek İlçe Teşkilatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yanlış anlaşılma

Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanlığından yapılan açıklamada, 10 Ekim tarihinde Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı’nın kendi sosyal medya hesabında paylaştığı gruptan çıkarılma resminin oluşturduğu yanlış anlaşılma gereği bu açıklama gerekli görülmüştür.

Paylaşımdaki görselde gruplardan çıkarılan kişi kesinlikle Musa Akıcı değildir.

Sıkıntılar devam etmektedir

İlçe Başkanı Musa Akıcı ile il kongremiz öncesinde başlayan, yönetimsel farklılıklardan dolayı çıkan sıkıntılarımız devam etmektedir. Kendisi parti disiplinine ve hiyerarşisine uymamaktadır.

Sunman üyemiz değil

Ayrıca resmi ataması olmayan, hatta parti üyemiz dahi olmayan Fatih Sunman adlı şahsın sanki koordinatörmüş veya partimizin bir yetkilisiymiş gibi Musa Akıcı tarafından tanıtılması birçok yanlış anlaşılmalara ve sıkıntılara sebep olmuştur. Hendek’te resmi görevli İlçe Koordinatörümüz, İletişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Sn. Tuna Uslu’dur.

Akıcı’nın istifası istendi

İlçe Başkanı Musa Akıcı ile yaptığımız görüşmelerde kendisi ile teşkilat düzeni ve disiplini içerisinde birlikte çalışma imkanımızın olmadığı netlik kazanmıştır. Musa Akıcı, Hendek İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmeyeceğini ama bu görevden alınması için gerekli hukuki işlemlerin de başlatılmasını il yönetimimizden talep etmiştir.

Hendek kamuoyuna duyurulur.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2020, 22:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turgay yilkin
Turgay yilkin - 3 yıl Önce

Yorum yapan arkadaşlarn hangi dağın çakalı olduklarını biz biliyoruz

Niyazi uzunoğlu
Niyazi uzunoğlu - 3 yıl Önce

Musa Başkan 50 kişi ile ilçe binasında toplantılarını yapıyor kendini gelecek partisi’ne adamış bir arkadaşımız kadın kolları gençlik kolları kuruldu harıl harıl çalışıyor genel merkez tüm çalışmaları yakından takip ediyor toplantılarımıza görüntülü arayarak katılıyorlar siz medya üzerinden algıya devam edin biz işimizi yapıyoruz selamlar saygılar

Yargic
Yargic - 3 yıl Önce

Bu il başkanı acaba kongre sonrası kaç tane ilçeyi partiye kazandırdı merak ediyorum. Bir insan bu kadar kıskanç olamaz yaaa. Kendisinin ilçe başkanlarınla uğraşmaktan il yönetimin de çalışamaz hale geldi. Kongre biteli nerdeyse 3 ay olacak daha kendisi ne gençlik kolları,ne kadın kolları nede mahalle başkanlarını atayabildi. Partiye kazandiramadigi üyeleri hesaba katmıyorum bile. Sayın başkan,ilçe başkanları zaten işini yapıyor,siz önce il yönetiminin çalışmalarınla uğraşın. Eğer bu yükü de kaldıramıyorsanız birakin işi profesyoneller yapsın. Çünkü her yiğidin de yoğurt yigis şekli farklıdır.

İ
İ - 3 yıl Önce

Musa bey çok değerli bir insan kimse kimseyi sevmek zorunda değil

Serhat Coşkun
Serhat Coşkun - 3 yıl Önce

Bir Hendek'li olarak Musa Akıcı'nın Gelecek Partisi'ne zarar verdiğini düşünüyorum.

Kenan Karslı
Kenan Karslı - 3 yıl Önce

Hendek'te Musa Akıcı'yı seven insan bulmak zaten imkansız.

Rasim Kurt
Rasim Kurt - 3 yıl Önce

Ah Musa ah yine fitne peşindesin

Cihan özbadem
Cihan özbadem - 3 yıl Önce

Musayı hendekte seven bir kişi bile yoktur çok tehlikeli bir kişi

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184