İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI ARİFİYE ‘DE YAPILDI

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları İlçe Başkanları Toplantısı Arifiye İlçesinde yapıldı.AK Parti Arifiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Çiğdem’ in ev sahipliğinde Arifiye Gölpark’ta gerçekleştirildi.

İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI ARİFİYE ‘DE YAPILDI


İlçe Başkanları
 toplantısına 16 İlçe Kadın Kolları Başkanları ve Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu  katıldı.

AK Parti Arifiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Çiğdem yaptığı açılış konuşmasın da Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan  maden kazasından duyduğu üzüntüyü ifade etti.

AK Parti Sakarya  İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi:Sözlerime başlamadan önce Manisa'nın Soma İlçesi’nde yaşanan ve aziz milletimizi büyük hüzne boğan, içimizi yakan, yüreğimizi dağlayan, maden ocağı faciasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı, sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Yine bu olay da yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.Rabbim inşallah böyle acıları bizlere bir daha göstermez.diyerek duygularını ifade etti.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu  toplantıda yapılacak programlar ve çalışmalar konusunda bilgiler verdi. “Biz kadınların, siyasetteki önemi her geçen gün artmaktadır.Üzerimize düşen sorumluluk, ülkemizin ve milletimizin refahı adına birçok fedakarlığı gerektirmektedir.Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edeceğiz. İlçe ziyaretlerimize başladık.Biz Sakarya İl Kadın Kolları ve teşkilatlarımız olarak bu sorumluluğu üstlendik ve elimizden gelenin çok daha fazlasını yapabilme gayreti ile birlik ve beraberlik içinde  yolumuza devam edeceğiz.Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var.Çalışmalarımıza başladık.Bu seçimi de en güzel şekilde atlatacağız inşallah” dedi.

Toplantıda söz alan Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ise, Manisa’nın Soma İlçesinde meydana gelen kazadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. “Maden ocağı faciasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı, sabırlar diliyorum.Bakanımızla,Milletvekillerimizle,Büyükşehir Belediye Başkanımızla,Kadın Kollarımızla,Gençlik Kollarımızla,İl yönetimiyle  hep birlikte çok uyumlu bir çalışma geçirdik, sağlıklı bir sonuç aldık.Sizlerin  huzurunda  bütün birimlerimize Kadın Kollarımıza ,Gençlik Kollarımıza, Meclis Üyelerimize çok teşekkür ediyorum.Önümüzde Cumhurbaşkanlığı gibi önemli bir seçim var.Kadın Kollarımıza çok önemli görev düşüyor. Sizler, her zaman seçimlerin asıl galibi oldunuz. Yaptığınız ve yapacağınız güzel çalışmalar ile durmak yok yola devam diyeceğiz.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanlarından bölgelerinde  günlük ve haftalık çalışmalar ile seçim süreci ile yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldı.Toplantıda İlçe Kadın Kollarının Sandık Yönetim Kurulu ve Üyelik konusunda ki çalışmaları görüşülerek İlçelerde ki Üye sayısı ve oranları  değerlendirildi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2014, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184