İnandığımız Yolda Yürüyüşümüz Devam Edecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla katıldığı AK Parti Sakarya 7. Olağan Kongresi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Başkan Ekrem Yüce, “Kongreler, bir demokrasi şölenidir. Parti kapatma davalarından, darbe kalkışmalarından geçerek geldiğimiz bu günde, ülkemiz için inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz, devam edeceğiz” dedi.

İnandığımız Yolda Yürüyüşümüz Devam Edecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla katıldığı AK Parti Sakarya 7. Olağan Kongresi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Serdivan Spor Salonunda düzenlenen kongreye AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, AK Parti Milletvekilleri Fehmi Küpçü, Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, AK Parti Yerel Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali İnci, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, siyasi isimler, partililer ve vatandaşlar katıldı. Salgın şartları sebebiyle sınırlı katılım ve tedbirler eşliğinde gerçekleştirilen kongrede Başkan Yüce, kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Kendimizi şehrimize ve milletimize adadık

Kongrenin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Kongreler, bir demokrasi şölenidir. Başımız dik ve alnımız açık olarak 19 yıldır milletimize hizmet etme yolunda AK Parti çatısı altındayız. Partimizin iktidarı döneminde, ülkemizin geldiği noktadan gurur duyuyoruz. Parti kapatma davalarından, darbe kalkışmalarından geçerek geldiğimiz bu günde, ülkemiz için inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Bizler kendimizi, genelde; bu ülkeye ve millete, özelde ise şehrimize adadık. Kalkınmanın özelden başlayıp genele gittiğinin bilincinde olarak var gücümüzle yarınlarımızı inşa edecek, yarının siyasetçilerine, başkanlarına, vekillerine yol gösterecek çalışmalar gerçekleştirmeye gayret ettik.”

Şehrimizi geleceğin Türkiye’sine hazırlıyoruz

“Sayın Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği çizgide, onun vatan sevdasından, millet aşkından; güç, cesaret ve örnek alarak çıktığımız bu yolda emek veren, gayret eden herkes adına söylüyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren parti olarak birbirimize kenetlendik ve gayretle çalışmaya başladık. Sadece AK Parti olarak değil, derdi Sakarya olan, derdi devlete hizmet etmek olan herkesle omuz omuza vererek şehrimizi geleceğin Türkiye’si için hazırlamak adına çalışmalara başladık.”

Deprem kredileri için teşekkür

Başkan Yüce, Sakarya’nın deprem kredilerinin yükünden kurtulduğuna dikkat çekerek, “Sakarya ve Sakarya gibi depremden etkilenen şehirlerin yeniden inşa edilmesi için alınan kredilerin ödenmesi noktasında Sakarya’da farklı bir uygulamaya gidildi. Depremden etkilenen tüm şehirler bu kredileri kullanarak şehirlerini yeniden imar ettiler. Ancak sadece Sakarya kullandığı bu kredinin borcunu ödemekle yükümlü tutuldu. Diğer şehirlerimizin borçlarını devletimiz üstlendi. Bu süreç 20 yıl boyunca devam etti. Allah’a çok şükür Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekillerimizin destekleriyle ve mecliste yapılan değerlendirme ile bu yükten kurtulduk. Bu konuda yorulmak bilmeden çalışan milletvekillerimize ve Gazi Meclisimize kendim ve şehrim adına şükranlarımı sunarım.”

Milletimize hizmetkâr olmak için yola çıktık

Başkan Yüce, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Hepimiz demokrasimize sahip çıkmak için buradayız. Milletimizin sesini dünyaya duyurmak için, milletimizin efendisi değil hizmetkârı olmak için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda bizi düşürmek isteyenler elbette olacaktır. Ancak bizler durmadan, yorulmadan, dinlenmeden çalışarak bu millete hak ettiği değeri vermeye devam edeceğiz. Kongremiz hayırlı olsun. Rabbim kutlu yolculuğumuzu daim, kardeşliğimizi baki kılsın” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2021, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184