İNCİ, CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİ DİKMEN’DE ANLATTI

25.Dönem Milletvekili Ali İnci Cumhurbaşkanlığı sistemini Hendek Dikmen mahallesinde Dikmenlilere anlattı.

İNCİ, CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİ DİKMEN’DE ANLATTI


25.Dönem Milletvekili Ali İnci referandum çalışmaları için Dikmen Mahallesi Kahvesinde düzenlenen toplantıda Dikmen Mahallesi halkına Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.

Toplantıya 25.Dönem milletvekili Ali İnci ,Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı A.Kemal Sofu, Hendek Belediye Meclis Üyesi M.Nedim Alkan, Adem Öz,Allahattin Paşakaba ve Dikmen Mahallesi sakinleri katıldı.

Ali İnci, Hendek Dikmen Mahallesi sakinlerine Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatarak bir daha Ülkemizde çift başlılık olmayacağını hizmetlerin daha hızlı bir şekilde yapılacağını bundan sonra ülkemizde kovelesyon hükümetleri olmayacağını değinerek Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı ve 16 Nisanda yapılacak olan referandum oylaması için EVET oyu istedi.

Toplantıda birde müjde verdi Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Dikmen-Karadere arası Dikmen grup yolunun sıcak asfalt yapılacağı müjdesini verdi.

Toplantıya katılanların soru ve isteklerine cevap veren İnci ve beraberindekiler içilen çaylar sonrası Dikmen Mahallesinden ayrıldılar.









Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 00:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Husnu
Husnu - 7 yıl Önce

15 yıl bitti vaatler bitmedi.dikmene yapılan 0

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184