İNCİ ESNAFLARLA BULUŞTU, İDDİALARA CEVAP VERDİ

Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci Hendekli Esnaflarla bir araya geldi.

İNCİ ESNAFLARLA BULUŞTU, İDDİALARA CEVAP VERDİ


Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Hendekli Esnaflar ile Hendek Gençlik Merkezinde bir araya geldi.

İnci ile Esnaf buluşmasına Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve Yönetimi, Hendek İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli ve Esnaflar katıldı.
Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, seçim çalışmaları hakkında bilgiler vererek başladığı konuşmasında Sakarya’nın tüm ilçelerinin desteğinin arkasında olduğunu belirterek, Hendek’in üzerine düşeni yapması gerekiyor diye konuştu.

İnci, iddialara cevap verdi

İnci, MHP Sakarya İl Başkanı M. Levent Bülbül’ün ortaya attığı iddialar ile ilgili olarak, geçen seçimlerde aynı zihniyet beni evlendirdiler, çocuk sahibi yaptılar, arkasından beni 2 evli ardından 3 evli yaptılar. Ben belden aşağı siyaseti sevmiyorum, ahlaksızlık olarak buluyorum.

Şimdi de kardeşim ile alakalı olarak, 14 yaşındaki bir kız ile Pamukova’da şu oldu, bu oldu deniliyor. Siyaset, bu kadar basit ve ahlaksızca olmaması gerekiyor.
İddiada bulunan kişi Hukukçu, soruyorum Suçlu kimdir? Suçu sabit olduğu anlaşılan insandır. Belediye Başkanlığım döneminde bile birçok şey yazılıp çizildi. Bu tür Siyaseti Ahlaksızca ve Terbiyesizce buluyorum, böyle bir Siyaseti kabul etmediğimi ifade ediyorum.

Her seçim öncesinde yeni bir olay çıkarttılar ama hiç birisinin aslı astarı yoktu. Bu olayın da kesinlikle aslı astarı yok.

Hukukçuluk değil, çakallık yapıyorlar

Yazdıkları ifadenin, açıklamaların bile tutarlılığı yok. Bir Avukat olarak bunu okuduğu zaman, böyle bir olayın yalan olduğunu rahatlıkla anlayacak bir Hukukçu ama çok ayıp bir politika yapıyor. Hendekli bir hemşerim olarak hiç yakıştırmadığımı ifade ediyorum.

Böyle bir şey kesinlikle yok tabii ki fakat diyelim ki var. Neden Ali İnci’yi suçlamaya kalkıyorsun? Reşit olmuş bir insanın Babasıyla, Kardeşiyle işleyeceği suçu özdeşleştiremezsin. Hukukta yok böyle bir şey ama bu adamlar Hukuk adamı değil. Bu adamlar bu işin çakallığını yapıyor.
Siyaset değil ahlaksızlık yapıyorlar

İfadeye dahi çağrılmamış diyorlar. Savcı inansa, Başbakanın evine bile gidiyor alıyor, neymiş ifadeye çağırılmamış, adam inanmıyor ki dosyaya.

Kimseye baskı yaptığımız yok

Aileye baskı yapıyormuşuz. Ne baskısı? Biz orada yokuz zaten. Birde yurt dışına kaçtı diyorlar. Yurt dışına kaçma diye bir şey yok.

Biz Aile şirketi olarak Fildişinde büyük yatırımlar yapan bir Şirketiz ve yatırım yaptığımız firma ile birlikte sözleşmemizde Şirket üyelerinden biri iş boyunca orada olacaktır ibaresi olduğu için oraya gitti. Birimiz oradayken birimiz yurda dönüyoruz. Bu olay ile uzaktan yakından ilgisi yoktur diye konuştu.

Sorun cevaplayayım

İnci toplantıya katılan Esnaflara, sorularınız veya aklınıza takılan şeyler varsa sorun cevaplayayım diye seslenmesinin ardından, Üniversite caddesi üzerinde işletmeci olan bir Vatandaş, Üniversite civarında olan iş yelerlerinin durumu hakkında bilgi almak ve orada müşteriler tarafından istenilen hizmetlerin akıbetini dile getirdi.

İşletmecinin sorusunun ardından İnci, Üniversite caddesi üzerinde yeni projeler hazırladık. Konu ile alakalı olarak isterseniz Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü cevap versin diyerek mikrofonu İrfan Püsküllü’ye verdi.

Püsküllü açıklamasında, Üniversite caddesi üzerinde yeni projelerimiz var. Belediyemizin önünden başlayarak Üniversite caddesinin sonuna kadar ışıklandırma çalışmaları yapıyoruz. Işıklandırma çalışmalarının ardından caddenin en sonunda bulunan Camii’nin oraya da ufak bir çay bahçesi yapacağız ve Hendek’e yeni bir prestij caddesi kazandırmış olacağız diye konuştu.

Konuşmaların ardından tekrar Esnaflara seslenen İnci, arkadaşlar sorusu olan varsa cevaplayayım diyerek tekrarladı. Esnaflardan herhangi bir soru gelmemesi üzerine program son buldu.


Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2015, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184