İNCİ, GEYVE’DE BÜYÜK BİR SEVGİ İLE KARŞILANDI

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ve teşkilat mensupları ile Geyve’de ziyaretlerde bulundu.

İNCİ, GEYVE’DE BÜYÜK BİR SEVGİ İLE KARŞILANDI


İnci,  Sakarya’nın her noktasına hizmet edeceğini söyleyerek, Biz Sakarya’ya sevdalıyız. Hem yeni Türkiye’nin inşasında hem de Sakarya’nın bu yeni dönemde gereken yeri alması noktasında gece gündüz demeden çalışacağım dedi.

Yeni anayasa ve Başkanlık Sistemi

Vatandaşlarla sohbet eden İnci, AK Parti iktidarı ile Türkiye’de bir devrin başladığını ifade ederek, 3 Kasım 2002’de ’Her şey Türkiye İçin’ diyerek yola çıkan AK Parti, yeni Türkiye’ye giden yolda yükselen demokrasisi, güçlü ekonomisi, bölgesel ve küresel güç olma hedefi ile yoluna devam ediyor. Darbeciler 28 Şubat için 1000 yıl sürecek diyorlardı, bekledikleri gibi olmadı. Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi gibi tartışmalar var. Biz bunları yapmak için orda olacağız diye konuştu.
Yereli iyi bilmek lazım

Ali İnci sözlerine şöyle devam etti, Yerelde ki yöneticiler ile uyum içinde değilseniz, Sakarya için projeler üretemezsiniz. Şehrin tüm katmanlarını kuşatan bir, beraberlik içerisinde olmalısınız. Ancak bu şekilde şehre proje sunabilir, gelişmeyi sürdürebilirsiniz. Milletvekilinin görevi halk, sivil toplum örgütleri, belediyeler ve bürokratlar arasındaki uyumu iyi sağlamaktır. Ondan sonra örnek şehirler zaten ortaya çıkacaktır.
Hedef 2023

Türkiye’nin AK Parti iktidarı döneminde büyük bir yükselişe geçtiğini söyleyen İnci, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde belirlenmiş 2023 hedefleri arasında dünyanın ilk on ekonomisi arasında olmak var.

Yeni ve güçlü Türkiye’nin inşası için 2015 seçimleri belirleyici olacaktır. Gelecek 8 yılda hedeflerin bir bir gerçekleştirilmesinin toplumun tüm kesimlerine doğrudan katkısı olacak. Hem yeni Türkiye’nin inşasında hem de Sakarya’nın bu yeni dönemde gereken yeri alması noktasında gece gündüz demeden çalışacağım şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184