İnci Görevine Devam Edecek

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine devam edecek.

İnci Görevine Devam Edecek

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeni dönemde görev alacak Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığına 14 kişi görevlendirildi.

Genel Merkezde 3 Sakaryalı

Yeni dönemde görev alacak isimler arasında 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci de yer alırken, Ak Parti Genel Merkezde Ak Parti Milletvekili Ali İhsan Yavuz Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığı, Serhat Karademir Disiplin Kurulu'nda yer alarak Genel Merkezdeki alan Sakaryalı sayısı 3'e yükseldi.

Yeni listede yer aldı

Halen Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Ali İnci, yeni görevlendirmede de yer alırken, yeni görevlendirme açıklamasını Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Genel Başkanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından duyurdu.

Özhaseki “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeni dönemde görev alan Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılarımız, Ak Partimize, Ülkemize ve Milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Bu zamana kadar görev yapan dava arkadaşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184