İNCİ, HALKIMIZ İSTİKRARI TERCİH EDECEK

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Akyazılıları ziyaret etti

İNCİ, HALKIMIZ İSTİKRARI TERCİH EDECEK


AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, 7 haziran genel seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanıyor. İnci, seçim çalışmaları kapsamında hergün ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinliyor.

Milletvekili Adayı İnci, Akyazı halkını ziyaret edip, AK Parti iktidarlarının Türkiye’ye sağladığı kazanımları anlatarak, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacağını söyleyip destek istedi.

İnci’ye, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora ve Ayazı Belediye Başkanı Hasan Akcan eşlik etti. 

Halkımız istikrardan yana oy kullanacaktır

İnci, AK Parti iktidarları sayesinde bugün artık şehirlerimizin bile birbirleriyle yarışır hale geldiğini söyleyerek “ Halkımız istikrardan yana oy kullanacaktır. AK Parti döneminde halkımız büyük hizmetler gördü ve hükümetimiz büyük gelişimler göstermiştir. 7 Haziran genel seçimlerinde 7 güzel insanı meclise gönderelim ve gücümüze güç katalım.  Yapılan hizmetler ve gelişmeler sadece ülkemizde değil dünyanın birçok ülkesinde takdirle karşılanıyor. Bundan sonraki süreçte ülkemizin daha da gelişmesi ve 2023 Türkiye’si için çalışmalarımız hızla devam edecektir. 16 Yıl Hendek’e büyük hizmetler yaptık,  Sakarya’ya, ilçelerimize ve ülkemize hizmet için de bu yola çıktık. Siz halkımızın takdiri ile inşallah hizmetlerimize Ankara’dan devam edeceğiz “ Dedi.

İnci, İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen ev toplantılarına katılıp, esnafları tek tek ziyaret edip destek istedi.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184