İnci’den Babaoğlu’a Hayırlı Olsun ziyareti

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İnci’den Babaoğlu’a Hayırlı Olsun ziyareti

AK Parti milletvekili Ali İnci ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, MHP ilçe başkanları, il ocak başkanı, MHP Hendek ilçe Başkanı Burhan Namlı ve Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz ile birlikte Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ziyaret ederek Cumhur ittifakının birlikteliğine vurgu yaptılar.
Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu makamında ziyaret eden heyete ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.


Alkaş; Birlikte Rahmet, Ayrılıkta Gazap Var
MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş yaptığı konuşmasında “Birlikte Rahmet, Ayrılıkta azap var. Cumhur ittifakının ruhuna uygun bir şekilde çalışmaları sürdüreceklerini, 16 İlçe ve Büyükşehir Belediyesini daha yüksek oy oranıyla kazanmayı hedeflediklerini söyledi.
Alkaş “ Hendek sizin yaptığınız çalışmalarla belli bir seviyeye geldi. Sizden ve herkesten Hendek ve Sakarya için kimin emeği varsa Allah razı olsun. Sizlerin de desteği ile Hendek’i daha iyi noktaya getirebiliriz. 31 Mart akşamı büyük bir seçim başarısı ile sizin ve bizim de desteğimiz ile Hendek’i daha iyi noktaya nasıl getiririz, yatırımları nasıl getirebilirizin mütalaasını yapalım. İstişare yaparak ortak aklı çalıştırarak bir şeyler yapacağız. Bizlerde bütün unsurlarımız ile Öncelikle Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, bütün ilçelerimizde hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışacağız. Her ilçe bizim ilçemiz. Sakarya’da rekor oyla kazanmamız lazım. Cumhur ittifakının oylarını yukarı çekmemiz lazım. Ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.


İnci; Allah Hayırlı Etsin
AK Parti Milletvekili Ali İnci’de, Geçmiş ile ilgili tecrübelerini aktararak, Allah hayırlı etsin. Dedi.
Ziyaretin ardından AK Parti Milletvekili Ali İnci, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş ve beraberindeki heyet Bayraktepe sosyal tesislerinde yemekte bir araya gelerek istişarede bulunuldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Esnaf
Esnaf - 4 ay Önce

Mevkilimiz medya iyi kullaniyor resimlerde cumhur ittifakıyla el ele birlikte mesajı arka planda cumhur ittifakını kaybetmesi için başka partiden aday göstermisi Hendekli vatandaş olarak çok üzülüyoryorum inadına ittifaka evet

Emekli
Emekli - 4 ay Önce

Turgut Babaoğlu eski Turgut değil işi gerçekten zor seçim arefesinde başta İkbaliye olmak üzere 100 milyona yakın yerleri satmasının bedelini ödeyebilir.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184