İNCİ'DEN ÇAMLICA’DA GÖVDE GÖSTERİSİ

AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali İnci, Çamlıca’da gövde gösterisi yaptı.

İNCİ'DEN ÇAMLICA’DA GÖVDE GÖSTERİSİ


Yerel seçimler yaklaştıkça partiler de son kozlarını oynamaya başladılar. Hendek Belediye Başkanı ve AK Parti Hendek Belediye Adayı Ali İnci, Çamlıca Beldesi’nde yaptığı toplantı gövde gösterisine dönüştü.

Çamlıca Spor Salonu’nda yapılan toplantıya Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan, Belediye Meclis Üyesi Adayı Mahmut Nedim Alkan, Ahmet Kavakçı, Ahmet Yarıcı ve çok sayıda Çamlıcalı katıldı.

 

Başbakan Erdoğan’ın Sakarya mitingine katılımlarından dolayı teşekkür ederek söze başlayan Başkan  İnci, “Şu manzarayı, şu coşkulu kalabalığı gelsin görsünler. Sayın Başbakanımızın Sakarya Mitinginde Sakaryalı vatandaşlarımız Başbakanımıza olan sevgisini gösterdi. Bizler de Çamlıca’da bu sevgiyi, inancı görüyoruz. Bu halk oynanan oyunlara 2002’de bir tokat vurdu. Şimdi 2014’te de bu oyunlara tokat atmaya hazır” dedi. İnci’nin coşkulu konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Hendek’te en büyük hedeflerinin oylarının yüzdelik dilimi arttırma olacağını söyleyen Başkan İnci “2009’da yüzde 48 oy aldık.  Bu kadar çok çalıştık, bu kadar hizmet getirdik. Başbakanımıza yüzde 85 söz verdik. Bizler sizlere güvenerek bu sözü verdik.Biliyorum ki bizi belediye başkanlığına getirmek için canla başla çalışıyor, çalışmaya da devam edeceksiniz. Alacağımız her bir oy bizlerin elini daha da güçlendirecektir. Lütfen eşinize dostunuza bunu çok iyi anlatın, daha çok çalışmaya ihtiyacımız var. Vatandaşlarımız, hemşerilerimiz büyük tevazu gösteriyorlar sağ olsunlar. Allah’ın izni sizlerin desteği ile 30 Mart akşamı Hendek'te kazanan yine hizmet olacaktır”dedi.

Çamlıca’nın turizm cenneti olacağını söyleyen İnci, Çamlıca Gölü ve çevresinde düzenleme yapılacağını, buraların doğal dokusu korunarak mesire alanı haline geleceğini söyledi. İnci, Çamlıca Gölü yolunun asfalt yapılacağını müjdelerken, Çakallık’ta da bir gölet ve mesire alanı yapılacağını sözlerine ekledi.Taşımacılık yapan kamyonların artık Çamlıca içerisindeki yolları kullanmayacağını söyleyen İnci, “Çamlıca bizim için çok özel bir yer, suyu bir marka. Bugün uçaklarda Çamlıca suyunu içiyoruz ve bununla da gurur duyuyoruz. Çamlıca’nın dokusunu koruyacağız. Burada yapacağımız çalışmalar genel de turizme yönelik olacak.”dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184