İnci’nin Görevi Tevdi Edildi

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin Başkan Yardımcılığı görevi resmiyet kazandı.

İnci’nin Görevi Tevdi Edildi

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin görevi resmiyet kazandı.

Erdoğan olur verdi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki tarafından Genel Başkanlığa sunulan “Başkan Yardımcısı Atama” konulu dilekçeye Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından olur yazısı verilerek İnci’nin görevi resmiyet kazanmış oldu.

Atama yazısı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki imzası ile Genel Başkanlığa sunulan dilekçede; “Yerel Yönetimler Başkanlığımızın iş ve işlemlerini daha düzenli ve verimli yürütülmesi sağlanması amacıyla; Ali İnci 25. Dönem Sakarya Milletvekili Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesinin uygun olacağı mütalaa olunmaktadır. Makamınızca da uygun görüldüğü takdirde Parti Tüzüğünün 79. Maddesi uyarınca, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Sn. Ali İnci’nin Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesini olurlarınıza arz ederim” ifadelerine yer verilirken, başvuru dilekçesine Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 26 Ocak 2021 tarihi ile olur verildi.

İnci’den teşekkür

Atama yazısını kendi sosyal medya hesabından paylaşan İnci, “Teveccühlerinden dolayı başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkan Yardımcılarımız Sn. Numan Kurtulmuş, Sn. Hayati Yazıcı, Sn. Erkan Kandemir, Sn. Mehmet Özhaseki ve Sn. Ali İhsan Yavuz’a teşekkür ediyor, hep beraber bu yolda muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kurumsal sayfada yer aldı

Atamanın ardından Ak Parti Kurumsal Web Sayfasında Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak yer alan İnci'nin kısa öz geçmişine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2021, 12:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET   AYDIN
AHMET AYDIN - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun uğurlu olsun
Ali inci başkanım

Gülhan şengezer
Gülhan şengezer - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184