İttifak Babaoğlu Dedi

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu oldu.

İttifak Babaoğlu Dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Yerel Seçimlerinde 8 İl, 40 Büyükşehir İlçe ve  7 İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladığı listede Sakarya Adayları da kesinleşmiş oldu.

Mevcut Başkanlarla devam

Yapılan bilgilendirmede Sakarya'daki mevcut Belediye Başkanı olan Turgut Babaoğlu ve İbrahim Pilavcı Yerel Seçimlerde MHP'nin adayı olarak gösterildi.

2 İlçe MHP’yi, 14 İlçe Ak Parti’yi destekleyecek

Yapılan açıklamada MHP Hendek’te Belediye Başkan Adayını Turgut Babaoğlu, Taraklı’da Belediye Başkan Adayını ise İbrahim Pilavcı olarak belirlerken, Sakarya'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve diğer 14 İlçede Ak Parti'yi destekleyecek.


Bülbül ve Yüce’den Tebrik

MHP’nin Sakarya Adaylarını belirlemesinin ardından Cumhur İttifakı ortaklarından Sakarya Milletvekili M. Levent Bülbül ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce sosyal medya hesaplarından Babaoğlu ve Pilavcı için tebrik mesajları yayınlayarak destek oldular.



Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024, 00:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa ark
Mustafa ark - 4 ay Önce

Seçimi kazanmak cok zor bu adayla ne yapdın deye sorarlar kime yapdın halkamı hatırlı kisileremi diye cevap ne olacak bekliyelim görelim

Hacı
Hacı - 4 ay Önce

Turgut Babaoğlu nun işi zor tam seçim arfesinde başta İkbaliye ve diğer köylerdeki yerleri 100 milyona satmasını kabul etmiyoruz bu kabul edilecek bir şey değil milletimiz bunu not etmiştir.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184