İyi Parti'de Bayındır Güven Tazeledi

Hendek İyi Parti’de 2. Olağan Kongreye tek liste ile giren Fatih Bayındır güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

İyi Parti'de Bayındır Güven Tazeledi


Hendek Belediyesi Nikah ve Konferans salonunda gerçekleşen 2. Olağan Kongreye, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, İYİ parti İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan, İl Yöneticileri, CHP il yöneticileri, CHP ilçe Başkanı Nihat Bayraktar, Gelecek Partisi ilçe başkanı Musa Akıcı, İYİ Parti Hendek İlçe Yönetimi ve Partililer katıldı.

Sosyal mesafenin korunduğu salonda Divan Başkanı Yüksel Esmeroğlu, Başkan Yardımcısı Aytekin Karlıdağ, üyelikler Selahattin Mungan, Okan Çelebi ve Ahmet Üçok'tan oluştu.

Divan teşekkülünün oluşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Faaliyet ve Mali raporlarının okunmasının ardından ilçe başkanı Fatih Bayındır kısa birer teşekkür konuşması yaparak kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Annemde Ak Parti Üyesi Çıktı

İl Başkanı Selçuk Kılıçarslan yaptığı konuşmasında “ iyi Partinin bir çok alanda, bir çok mecrada ivmelendiğini görüyoruz. Başta Genel Başkan yardımcım olmak üzere bizi çok güzel temsil ediyorlar. Önümüzdeki süreçte İYİ Partiyi çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. 2 Bin üye ile başladığımız üye sayımızı üç ay gibi bir sürede yaklaşık 6 bin üyeye çıkardık. Bizim yaptığımız üyeler organik üye. Biz AK Parti gibi Nüfus cüzdanını alıp, TC numarasını bulup herkesi üye yapmıyoruz. Bizim yaptığımız üyelik birebir ıslak imza ile yapılıyor. Enteresan birşey söyleyeyim. Benim Annem AK Parti üyesi çıktı. Bunları yaşıyoruz. Eminim diğer partilerinde bu tarz problemleri oluyordur. Bunlar bizi yıldırmayacak. Yıl sonunda 10 bin üye yapmayı hedefliyoruz. Hendek’in de buna çok ciddi destek vereceğini düşünüyoruz. İnşallah önümüzde ki dönemde daha çok oy alarak iktidar olmayı hedefliyoruz” dedi.

Hedefimiz İktidara Gelmek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır “Bundan 4 yıl önce yola çıktık. Sizlerin büyük çabası ve emeğiyle partimizi kurduk. Çalıştınız, üye oldunuz, Adliye kapılarında imza verdiniz. Bizim için çok kıymetlisiniz. Parti Kuramazsınız dediler kurduk. Seçimlere giremezsiniz dediler, girdik. Başarılı olamazsınız dediler olduk. Biz size bir söz vermiştik. Bize verdiğiniz oydan utanmayacaksınız. Başınızı öne eğdirmeyeceğiz diye söz vermiştik. Bunun için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Önümüzdeki ilk seçimde hedefimiz iktidar olmak. Allah nasip ederse, Yapacağımız şeyler. Mesela Ziraat Bankasına diyeceğiz ki, Sen bundan sonra medya patronlarına değil, Türk çiftçisine kredi vereceksin. Halk Bankasına diyeceğiz ki, senin asıl kurulma amacın, bu ülkenin esnafına, kobisine destek olmaktır. 5 tane Müteahhit’e değil buralara destek olacaksınız. Gençlerimize bu ülkede ücretsiz eğitimi sağlayacağız. Gençlerin bu ülkede hak ettiği gibi üniversitede dahil ücretsiz eğitimi sağlayacağız. Onların hakkını kimseye yedirmeyeceğiz” Hendek ilçe kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. 396 üyenin bulunduğu İYİ parti Hendek ilçe kongresinde yapılan seçim sonrasında Kongreye tek liste ile giden Fatih Bayındır güven tazeleyerek yeniden İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı seçildi.

Yapılan Kongre sonrasında İYİ Parti Hendek İlçe Teşkilatı şu isimlerden oluştu;

İlçe Başkanı: Fatih Bayındır

Yönetimi Kurulu: Reyhan Zencir, Nurten Cerav, Güler Sesli, Özlem Sidal, Sebahat Demirkan, Metin Duman, Cüneyt Altunevlek, Ali Gümrük, Abdullah Erboğa, Murat Arman, Osman Aygın, Hidayet Semiz, Sinan Mete, Bahattin Zor, Cengiz Çolak, Erkan İnat, Bülent Sınmaz, Mete Özgüven, Mustafa İskefiyeli, İsmail Kayıhan, Sinan Kartal, Volkan Kandil, Barbaros Şişman, Oğuzhan Özdoğan, Ayhan Şahin, Müzekkir Yılmaz'dan oluştu.

















Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2020, 22:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184