Kadınlar Başarıların Ortağıdır

Hendek'te ‘Kadın Kolları Buluşması' programına katılan Başkan Adayı Ekrem Yüce, Ak Parti'nin başarısında kadın emeğinin çok özel bir yeri vardır. Göstermiş olduğunuz istek, heyecan ve kararlılık sayesinde büyük başarıları elde ettik. Kadınlar bu başarıların ortağıdır dedi.

Kadınlar Başarıların Ortağıdır



Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Ekrem Yüce, Hendek'te Ak Parti Kadın Kolları'nın düzenlediği ‘Kadın Kolları Buluşması' programına katıldı.

Programa başta Ak Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek olmak üzere Başkan Adayı Ekrem Yüce'nin eşi Filiz Yüce, Hendek Belediyesi Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Sakarya Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.


Büyük fedakârlık

Başkan Adayı Ekrem Yüce, Ak Parti'nin başarısında kadın emeğinin çok özel bir yeri vardır. Göstermiş olduğunuz istek, heyecan ve kararlılık sayesinde büyük başarıları elde ettik. Kadınlar bu başarıların ortağıdır. Büyük fedakârlık ve emekle gayret gösteren kadın kollarımızın tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın dedi. Yüce daha sonra İlçe meydanında düzenlenen Bayrak yürüyüşüne katıldı, Hendekli vatandaşları selamladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184