Kadınlar Güçlensin Türkiye Büyüsün

MHP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri Hendek İlçe teşkilatını ziyaret ettiler. MHP İl Kadın Kolları Başkanı Elif Saral Uzun ve İlçe Kadın Kolları Başkanları MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz’ü ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Kadınlar Güçlensin Türkiye Büyüsün

Kadınların toplumda ki yerinin önemine değinen MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı “Kahraman ve fedakâr Türk kadının hak ettiği yerlerde olması, layık olduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıçramalar yaşaması gayedir. Kadınlar Güçlensin, Türkiye Büyüsün. İl Kadın Kolları Başkanımıza ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımıza nazik ziyaretleri nedeniyle kendilerine çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Elif Saral Uzun ve İlçe Kadın Kolları Başkanları MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yönetimine ve Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz’e görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Elif Saral Uzun, İlçe Kadın Kolları Başkanları ile birlikte Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu nazik ziyaretlerinden dolayı Namlı, İl Kadın Kolları Başkanı ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kadın Kolları Başkanları daha sonra Bayraktepe sosyal tesislerini gezmelerinin ardından ilçeden ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2020, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184