Kadınlar ve Gençlerden Akçalışkan'a Tam Destek

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Arzu Akçalışkan, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Kadınlar ve Gençlerden Akçalışkan'a Tam Destek

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Arzu Akçalışkan, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın eşi Nigar Dikbayır, İl Kadın Politikaları Başkanı Burcu Hepdiker, İlçe Başkanı Safa Gürsoy, İlçe Kadın Politikaları Başkanı Sebile Arpacı ve İl Kadın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

İlk olarak Adapazarı’nda Atölye çalışanlarını ziyaret eden Akçalışkan, misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Güneşli günler yakında. #AzKaldı dedi.

Köklü değişikliklere imza atacağız

Erenler ilçesinde ev ziyaretleri yaparak kadınların sıkıntılarını dinleyen Akçalışkan, düzenlenen ev toplantılarında ailenin korunması ve yaşatılması anlamında İYİ Parti'nin yapacağı çalışmalardan bahsetti ve köklü değişikliklere imza atacaklarını söyledi.

Genel Başkan Yardımcımız Sakarya Milletvekilimiz Sn. Ümit Dikbayır'ın kıymetli eşi Sn. Nigar Dikbayır, İl ve ilçe Kadın Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte Erenler Merkez Mahalle’de ev ziyaretlerimizi gerçekleştirdik ifadelerine yer veren Akçalışkan, 14 Mayıs’ta bir şey değişecek, her şey değişecek. Güneşli günlere #Azkaldı #SakaryaTarihYazacak diye konuştu.

Teşekkür etti

Daha sonra Türkoğlu ve Kol ailelerinin misafiri olan Akçalışkan, "Genel Başkan Yardımcımız Sn. Ümit Dikbayır'ın değerli eşi Sn. Nigar Dikbayır, Serdivan Kadın Politikaları Başkanımız Dilek Tarhan Gedikoğlu ve İl Kadın yöneticilerimizin katılımı ile ev ziyaretlerimiz kapsamında Türkoğlu ve Kol ailesinin misafiri olduk. Bizlere evlerinin kapılarını açan Türkoğlu ve Kol Ailelerine teşekkür ederim ifadelerine yer vererek gerçekleştirdiği ziyaretlerde #SakaryaTarihYazacak ifadelerine yer vererek 14 Mayıs seçimlerinde destek beklediklerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184