Kahraman Mahallesi Turgut Babaoğlu’nun Yanında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ile beraber Kahraman Mahallesi’ni ziyaret eden Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, burada vatandaşlardan büyük ilgi ve destek gördü.

Kahraman Mahallesi Turgut Babaoğlu’nun Yanında

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Kahraman Mahallesi ziyaretinde vatandaşlardan büyük ilgi ve destek gören Babaoğlu’na, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz ve MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ile Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Burada vatandaşlara hitap eden Babaoğlu, “İlçemize son 5 yılda birçok eser kazandırdığımız gibi her eserde ve yaptığımız hizmetlerde kalplere dokunmayı ihmal etmedik. Gönül bağımızın kopmadığı gerçeği bugün seçim çalışmalarımızda net şekilde görülüyor. Eksiğimiz, hatamız olmuştur ama asla kasıtlı olmamıştır. İlçemizin Fen Lisesi ve kütüphane hayalini dev yatırımlarla hayata geçirdik. 5 yılda mahallelerimize serdiğimiz asfalt, buradan İstanbul’a yol olur. 120 kilometre asfaltı, 500 bin metrekare kilitli parkeyi vatandaşlarımızın ayaklarının altına serdik. Bizden önce, 2013 yılından beri gündeme alınmayan doğalgaz için büyük bir atılım başlattık. Kahraman Mahallemize de doğalgaz hayırlı olsun. Hemşehrilerimiz yanımızda Allah’a şükürler olsun. Allah hepinizden razı olsun. Devletimiz arkamızda, İnşallah yeni dönemde Hendek’e daha fazla hizmet yağacak” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Bülbül ise konuşmasında şunları söyledi:

Turgut Başkan burada hizmetlerini yapacak, bizde Hendek için gereken neyse, Ankara’da onun için mücadele edeceğiz. Biz, Cumhur İttifakı olarak, AK Parti ve MHP olarak örnek bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah bunun da neticesini alacağız. Milletimizin teveccühü son derece yüksek, 31 Mart akşamı İnşallah zafere ulaşan yine Cumhur İttifakı ile Hendek’te Turgut Babaoğlu, Büyükşehir’de Yusuf Alemdar olacak.

“Sonuna Kadar Destek Olacağız”

Hendek’te Turgut Babaoğlu’nun, Büyükşehir’de Yusuf Alemdar başkanımızın arkasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği vardır. Türkmen Beyimiz, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in desteği vardır. Biz de onların kurmayları olarak, sahada adaylarımıza sonuna kadar destek olacağız.

Asırlık Nine Emine Çaçur’a Ziyaret

Kahraman mahallesinde ev ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Babaoğlu, Çaçur Ailesinin en yaşlı üyesi 95 yaşındaki Emine Çaçur’u da ziyaret ederek, hayır duasını aldı. Babaoğlu, “Emine Çaçur annemize acil şifalarla birlikte sağlık ve afiyet diliyorum” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184