KARAKADI KÖPRÜBAŞI’NDA

Yerel seçim çalışmalarına Köprübaşı’nda devam eden CHP Hendek Belediye Başkan adayı A.Selami KARAKADI Köprübaşı’nda yoğun ilgiyle karşılandı.

KARAKADI KÖPRÜBAŞI’NDA


Yerel seçim çalışmalarına Köprübaşı’nda devam eden CHP Hendek Belediye Başkan adayı A.Selami KARAKADI Köprübaşı’nda yoğun ilgiyle karşılandı.

CHP HENDEK’TE GENEL SEÇİMLERDE 2.PARTİ

Vatandaşlarla sohbet edip görüş alışverişinde bulunan KARAKADI”30 mart Hendek’te değişimin günü olacak. Bu değişime biz talibiz. Çünkü biz Türkiye’nin de Hendek’in de ana muhalefetiyiz. Kendimize ve Hendek’e güvenimiz tam. Ben Endüstri Mühendisiyim, mesleki birikimime güveniyorum. Çalışmaktan yorulmam. Üretken bir insanım. Son zamanlarda bazı çevreler tarafından dillendirilen MHP’nin Hendek’te 2.parti olduğu söylemi gerçeklerden uzak bir söylem. 2011 yılı genel seçim sonuçlarına göre CHP Hendek’te 2. partidir.

BİZ HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

İlçemiz 15 yıldır aynı kişi tarafından yönetiliyor. Artık Hendek’e vereceği bir şey kalmamıştır. Ancak hatalarını tekrar eder. Bugün sizden %80 oy isteyenler sanırım sizlerin mahallesine 15 yıldır hiç uğramamışlar. Köprübaşında Hendek Belediyesinin hizmetlerini mercekle aradık. Ancak seçim dönemi gelince başlayan yol çalışmalarına diyecek bir şeyimiz yok. Nuriye’de çöplük evlerin yanı başında. Hangi çağda yaşıyoruz. Kıyısında çöplük olan bir şehir Hendek. Bu çöplük daha uygun bir alana taşınacak. Köprübaşı ve Nuriye’de yaşayan vatandaşlarımız hak ettikleri hizmeti alacaklar. Biz sadece Hendeğe hizmet için yola çıktık. Bugün seçim çalışmalarımız için buradayız, göreve geldiğimizde yine sizlerin yanında,evinizde mahallenizde olacağız. “



Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2014, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184