KARAKADI'DAN HENDEK HALKINA MEKTUP

CHP Hendek Belediye Başkan Adayı A. Selami Karakadı'dan Hendek halkına mektup.

KARAKADI'DAN HENDEK HALKINA MEKTUP


Saygıdeğer hemşerilerim,

Hepinizin bildiği gibi 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde daha güzel bir Hendek sevdamız için Belediye Başkanlığına adayım.

Önce Allahın izni, sonra sizlerinde desteğiyle gelin hep birlikte Hendek’imizi geliştirelim, zenginleştirelim, güzelleştirelim.

Aylardır Hendek’in her yerini adım adım gezdim, sizlerle konuştum, görüşlerinizi dinledim. Hendek büyüyor, sanayi şehri, üniversite şehri oluyor. Bu gelişme ve büyümeyi doğru planlamak, doğru projeler üretmek gerekir.15 yıldır Belediyeyi yönetenler öncelikle kendi çıkarlarını düşünüyorlar, sizleri değil. Bunlar çürüdü. Mal, mülk, tapu biriktirme derdindeler. Yalanlarından kibirlerinden bıktık.

Bu kibir ve yalan düzeninden kurtulmak için MHP’ye 9 ay önce el uzattık. Parti çıkarı değil, Hendek’in çıkarı önde gelir. Bağımsız bir başkan adayı çıkaralım önerisinde bulunduk. Kabul görmedi ve maalesef el altından hiçte şık olmayan bir tarzda CHP bizi destekleyecek dedikodusunu yaymaya başladılar. Seçtirdikleri Belediye meclis üyeleri AKP’ye geçtiler.

Hendek Halkına yapılan haksızlıklara ses çıkarmayan, muhalefet görevini yapamayan MHP’yi neden destekleyelim? Tüm Hendek’li vatandaşlarımıza sesleniyorum.18 uygulaması ile babanızdan, dedenizden kalan tarlalarınız, bahçeleriniz talan edilirken MHP yanınızdamıydı? Sustular. Şimdi seçim zamanı ortalıktalar. Çoğu belediye ile işi olan, müteahhit ağırlıklı bir liste ile karşınızdalar.

Sayın Hendekliler bu seçim sözde yerel seçim. Yeni Büyükşehir yasası gereği aynı genel seçim gibi Dikmen’den, Kocatöngel’e tüm Hendek oy kullanacak. 2011 yılında yapılan genel seçimde ve bugünde biz Hendek’in ana muhalefet partisiyiz.

Sizlerinde talepleri doğrultusunda geliştirdiğimiz projelerimizle çiftçimizin, esnafımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın, kadınlarımızın, öğrencilerimizin ve dar gelirli vatandaşlarımızın yanındayız.

Ben Hendek’te doğdum ve Hendek’te büyüdüm. Doğduğum büyüdüğüm şehrime hizmet etmek istiyorum. Sizlerin desteğine, tecrübeme ve bilgime güveniyorum.

Yönetenlerin değil, Hendek'in kazanacağı bir Belediyecilik anlayış için, ben A.Selami KARAKADI olarak sizlerden şahsıma ve ekibime destek ve bizlere Hendek’e hizmet etme sorumluluğu vermenizi istiyorum.

Sizleri utandırmayacağımızdan emin olabilirsiniz.

Sevgi ve Saygılarımla

A.Selami KARAKADI
CHP Hendek Belediye Başkan Adayı

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184