KARAKADI’YA ÖZKOÇ DESTEĞİ

CHP Hendek Belediye Başkan adayı A.Selami KARAKADI, Belediye Meclis üye adayları ve partililer, CHP Sakarya Milletvekili Engin ÖZKOÇ’la birlikte esnaf ziyaretleri, Çamlıca ve Puna Ortaköy’de kahve toplantıları düzenlediler.

KARAKADI’YA ÖZKOÇ DESTEĞİ


Bu hafta Hendek’te Karakadı ile birlikte yoğun bir çalışma programı yapacak olan Engin Özkoç ve Selami Karakadı’yı, Hendek esnafı ilgi ve içtenlikle karşıladılar.

Çamlıca ve Puna Ortaköy'de ilgi büyük

Katılımın yüksek olduğu Çamlıca ve Puna ortaköyde düzenlenen Köy kahve toplantılarında vatandaşlar Özkoç ve Karakadı’yı ilgi ile dinlediler.

Köylü Fakirleşiyor

Karakadı yaptığı konuşmada, yeni getirilen büyükşehir yasası ile zaten zor durumda olan köylümüz daha da fakirleştiriliyor.

Şehirde yaşayan vatandaşlarımızla aynı yükümlülükleri taşıyacak olan köylümüz, 30 Marttan sonra su parası, harçlar ve vergiler altında daha da ezilecek. 
Biz köylümüzün tarım ve hayvancılığını geliştirmek ve ürettiklerini daha kolay pazarlayabilmeleri için projeler hazırladık.


Hendek doğru yönetilmiyor, değişime ihtiyaç var. Bizler bu kişisel rant ve çıkar hesaplarını bozmak için çalışacağız. Biz Ana muhalefet partisiyiz, birleştirici gücüz. Biz bu gücü sizden alıyoruz.

Allah’ın izni, sizlerin de takdiri ile bizleri yönetime taşırsanız. İlçemizde kaybolan hak ve adalet anlayışını tekrar birlikte geriye getireceğiz.

Tertemiz oylarınızla buraya geldim

Engin Özkoç, Ben sizlerin tertemiz oylarınızla buraya geldim. İki sene sonra gözlerinizin içine bakıp konuşamayacaksam bu görev bana haram olsun. Bunu yapamayacaksam geldiğim yere geri dönerim.

Dürüst, Namuslu ve İlkeli bir aday

Sizlere tertemiz bir aday getirdim. Hendeğin çocuğu, Endüstri mühendisi. Dürüst, namuslu, ilkeli ve Çalışkan bir aday.

Hendek benim için çok önemli, buraya her geldiğimde gördüğüm bu heyecan ve coşku beni daha da umutlandırıyor dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184