KAVAKÇI İLÇE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AK Parti Hendek Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kavakçı, yaklaşan AK Parti kongresi öncesi teşkilat ve kamuoyundan gelen talepler doğrultusunda AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

KAVAKÇI İLÇE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLADI


Kavakçı yaptığı açıklamada, AK Parti ilçe gençlik kolları kurucu başkanlığı ile başladığım siyasi hayatımda 3,5 yıl gençlik kolu başkanlığı görevinde bulundum.

Daha sonra ilçe yönetim kurulu üyeliği ve AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev aldım. AK Parti kurulduğu  günden  itibaren de partimizin  başarısı için ekip olarak arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ettik ve bundan sonrada devam edeceğiz dedi.

Kavakçı,  ileri demokrasinin Türkiye’ye yerleşmesi için var gücüyle çalışan AK Parti’nin bu vizyon ve misyonuyla yaptığı hamleleri genelden yerele köyden kente kadar yerleşmesi için ileriye doğru yaptığı koşuda, kendisinin de  bu bayrak yarışında var olduğunu, söyledi.

Kavakçı, AK Parti’nin kitlelerin partisi olduğunu ifade ederek, Bu partide kim  aday olmak istemez. Bu partide kim hizmet için görev almak istemez. AK Parti kurulduğu günden bu yana partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım. Bu süreçte değerli arkadaşlarımızla önemli çalışmalar yaptık.

Edindiğim tecrübe ve birikimlerimle bir başka kulvardan partime hizmet etmek için Hendek İlçe Başkanlığına aday oldum.

Ak parti  ilçe teşkilatı yönetim kuruluna eski ağabeylerimizin yanında  genç arkadaşlarımızı da katarak en güzel hizmetler getirmeye  kararlıyız diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184