Kaymakamlık Turnuvasında Fikstür Belirlendi

Hendek Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 23 takım mücadele edecek.

Kaymakamlık Turnuvasında Fikstür Belirlendi

Hendek Kaymakamlığı öncülüğünde ve Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonu ile gerçekleştirilen geleneksel Hendek Kaymakamlık Futbol Turnuvası fikstürü takım temsilcilerinin katılımı ile belirlendi.

17 Yıl geride kaldı

Hendek Kaymakamlığı tarafından geleneksel hale getirilen futbol turnuvasının bu yıl 17.’sinin gerçekleştirileceği öğrenilirken, turnuva tertip komitesi ve takım temsilcileri tarafından Turnuva Fikstürü 24 Mayıs 2023 Saat: 16.00’da Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan kura sonucunda şekillendi.

İlk maç 29 Mayıs’ta

Kaymakamlık Turnuvasında ilk maçın 29 Mayıs 2022 tarihinde Saat: 19.00’da Emka Tarım - Kayalar Baro karşılaşması ile başlayacağı öğrenilirken, Turnuvanın Temmuz ayı ortalarında sona ermesi bekleniyor.

4 Grup, 23 Takım

Turnuvada bu yıl 23 takım yer alırken, Gençler veya Veteranlar kategorilerinin yer almayacağı, grup maçları sonucunda ilk 2 sırada yer alan takımların çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmaları oynayacağı belirtildi.

Temmuz ortasında bitirilmesi planlanıyor

Belirlenen fikstürün Temmuz ayı ortalarında bitirmeye yönelik hazırlandığı öğrenilirken, yaşanacak hava muhalefeti veya farklı nedenlerle herhangi bir erteleme olması durumunda Cumartesi günleri de karşılaşmaların oynatılabileceği öğrenildi.


Hendek Tv'den canlı yayın

29 Mayıs'ta başlayacak olan Hendek Kaymakamlık Turnuvası Hendek Tv'nin Sosyal Medya hesabı olan www.facebook.com/hendekwebtv adresinden canlı olarak yayınlanacağı öğrenilirken, turnuva heyecanı Hendek Tv canlı yayınları ile tüm sporseverlerin beğenisine sunulacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2023, 08:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET ÇELİK
AHMET ÇELİK - 12 ay Önce

Bütün katılımcılara başarılar dilerken, centilmenliğin ön plan, da tutulması dilek ve temennisiyle.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184