Keleş, Büyükşehir ve Adapazarı Belediyesini Alacağız

Ecevit Keleş ve Fatma Kurtuluş Kapalı pazar yerini gezdi, esnafla sohbet etti.

Keleş, Büyükşehir ve Adapazarı Belediyesini Alacağız


CHP Sakarya Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş ile Adapazarı Belediye Başkan adayı Fatma Kurtuluş Kapalı pazar yerini gezdi, esnafla sohbet etti.

Adapazarı Katlı pazar yerini ziyaret ederek vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet ettiler. Esnafa işlerin nasıl gittiğini soran Keleş ve Kurtuluşa Pazar esnafının yanında alışveriş için Pazar yerine gelen vatandaşlarında büyük ilgi gösterdiği görüldü.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Keleş, her gün çıkan telefon kayıtlarının artık iyice devlet krizi haline geldiğini söyledi. Keleş ve Kurtuluş, kimin boğazından haram geçmişse gerekenin yapılmasını istedi.

Tüyü bitmemiş yetimin hakkı yenmeyecek diyen Keleş, Ben yetim hakkı yemem ve yedirmem diyerek. Bizim iktidarımızda Hz. Ömer Adaleti ile Belediyelimizi yöneteceğiz sözünün verdiler.

CHP Sakarya Belediye Başkan adayı Ecevit Keleş seçimlerde sabah ezanı ile birlikte kalktıklarını,  Namazımı kıldıktan sonra Sakaryanın 433 köyüne ve İlçelerine giderek herkesle kucaklaşmaya çalıştıklarını belirterek, "Seçimlere çok ciddi hazırlanıyoruz. Elimizden geldiğince herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Sakaryada Belediye seçiminin galibi bizler olacağız diye konuşarak CHP herkesin tahmin ettiğinden daha fazla oy alacak, Büyükşehir ve Adapazarı Belediyesi alacakları iddia ettiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184