KELEŞ; HEYECANIMIZ ZAFER GETİRECEK

CHP’nin önümüzdeki günlerde atanması muhtemel Büyükşehir Adayı Ecevit Keleş, CHP’nin son günlerdeki oldukça sıcak gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak 'Heyecanımız ve azmimiz zafer getireceK' dedi.

KELEŞ; HEYECANIMIZ ZAFER GETİRECEK


CHP Sakarya Büyükşehir Adayı Ecevit Keleş,  İl Başkanı Yüksel Büyükakten’in istifasıyla gündeme gelen, milletvekili Engin Özkoç hakkındaki iddialar, yeni seçilen il başkanı Oğuz Can Curoğlu ve örgütün geneline ilişkin açıklamalarda bulundu. Keleş; ‘Son günlerde ortaya çıkan asılsız olduğunu umduğum iddiaları örgütümüzün her geçen gün yükselen çizgisini ve birliğini bozmaya çalışan saldırılar olarak görüyorum, buna izin vermeyiz’ dedi.

İDDİALAR OLDUKÇA ÜZÜCÜ

İddiaların son derece üzücü olduğuna da değinen Keleş; ‘Söz konusu iddiaların ortaya atılması bizleri oldukça üzdü. Vekilimiz ile ilgili iddialar da bir o kadar vahim. Zannediyorum kendisi ortaya çıkan mağduriyetimize ilişkin değerlendirmelerde bulunacaktır. Bizlere de o değerlendirmelere sahip çıkmak, örgütümüze ve hemşehrilerimize güvenmek düşer. Örgütümüz, yöneticilerimiz ve vatandaşlarımız doğru olanı en iyi bilenlerdi’ dedi.

KELEŞ; HER ŞEYİMİZLE HAZIRIZ

Açıklamalarına yeni atanan çiçeği burnunda İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu’nu tebrik ederek devam eden Keleş; ‘İl Başkanımızı tebrik ve takdir ediyorum, görevinde başarılı olacağından eminim ve kendisinin yeni görevinde başarılı olması için elimden gelen her türlü katkıyı koymaya hazırım. Bizler, tüm örgütümüzün birliği ve Sakaryalı hemşehrilerimizin ortaya koyduğu şerefli mücadeleye hizmet etmeye her şeyimizle hazırız’ dedi.

HEYECANIMIZ ZAFER GETİRECEK

Kısa zamanda aynı yönetim içerisinden üçüncü İl Başkanının seçilmiş olmasına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Keleş; CHP gibi değerli kurumlarda makamların ve görevlerin bu kadar talep görmesi iktidarın habercisi olarak nitelenmelidir. Hırslı, azimli ve çalışkan bir örgütümüz var. Genel merkezimizin Büyükşehir konusunda kararını açıklamasıyla birlikte çalışmalara son sürat başlamak arzusundayız. Heyecanımız zafer getirecek” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184