Kimsenin Adayı Değilim

Ak Parti Hendek İlçe Başkanlığına Aday olduğunu açıklayan Avukat Bilal Barutçu’dan açıklama.

Kimsenin Adayı Değilim


8 Mart’ta yapılacak olan Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kongresi öncesinde Adaylığını açıklayan Avukat Bilal Barutçu, kendisine ait sosyal medya hesabından “kimsenin adayı değilim” diyerek açıklamalarda bulundu.
Barutçu’nun, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım;

Gördüğüm Lüzum Üzerine

Değerli Hendekliler.

İlçe Başkanlığı Aday Adaylığım sürecinin hemen akabinde Suriye’nin İdlip Bölgesinde Askerlerimize karşı yapılmış olan menfur saldırı ve Şehitlerimizin olmasından dolayı İlçe Başkanlığı süreci ile ilgili bir paylaşım yapmayı uygun bulmadım.

Fakat gördüğüm lüzum üzerine siz değerli hemşerilerim ile bu konuyu paylaşmak zorunda olduğumu hissettim.

İlçe Başkanlığıma Aday Adaylığımı açıkladığım günden beri, Adaylık sürecimi manipüle etmek adına, sağda solda birçok arkadaşımıza gidilerek benim birtakım kişilerin, grupların adamı olduğum gibi aslı astarı olmayan iddia ve ithamlarla bu adaylık sürecim manipüle edilmeye çalışılmaktadır.

Kesinlikle bu söylemlere itibar edilmemesini tarafım adına rica ederim.

Üstelik bu kişilere karşı muhalif olanları seçerek, bilinçli planlı programlı yapıldığını düşündüğüm profesyonel bir mobing çalışması görmekteyim.

Siyasette algı oyununun böyle olduğu bir ortamı görmek şahsım adına beni çok üzmekte olsa da benim bu yola çıkışımın, Hz. İbrahim’in ateşini söndürmeye giden karınca misali olduğunu, o ateşi söndüremesek de tarafımızın davamız olduğunu bilmenizi, bu bilinç, bu şuur ve ruh ile tüm Halkımızın şunu bilmesini, bu sözlerimin samimiyetine inanmanızı istirham ediyorum.

Ben Bilal Barutçu olarak hiçbir kimsenin şahsi adayı değilim!

Ben sadece ve sadece inandığım davanın adamı ve adayıyım.

Selam ve Dua ile.

Av. Bilal Barutçu


Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2020, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184