Kolip, ‘Seçimi biz kazanacağız, Sakarya kazanacak’

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr Cihan Kolip, İYİ Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan ile birlikte Hendek’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Parti Hendek Teşkilat üyeleri ile de bir araya gelen Uzm. Dr. Kolip, seçimi kazanacaklarını ve Sakarya’da yepyeni bir dönem başlayacağını söyledi.

Kolip, ‘Seçimi biz kazanacağız, Sakarya kazanacak’


İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Uzm. Dr. Cihan Kolip, seçimi kazanacaklarından şüpheleri olmadığını söyledi. Hendek’te parti teşkilatı, vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelen Uzm. Dr. Ciha Kolip, Sakarya’nın her köşesinden büyük sorun yumakları ile karşılaştıkları, Sakarya’nın ülkenin ve özellikle de Sakarya’nın gidişatlarından memnun olmadıklarını söyledi.

Büyük bir teveccüh var

Uzm.Dr.Cihan Kolip, “Gece gündüz hemşehrilerimiz ile birlikteyiz. Bunu bizim söylememiz pek doğru olmaz ama büyük bir teveccüh ile karşılanıyoruz. Yanımıza gelip sessizce ‘Sizi destekliyoruz’ diyen binlerce insan oluyor. Allah’ın izniyle biz bu seçimi kazanacağız. Sakarya’da yepyeni bir dönemi başlatacağız. Ve bize umut bağlayan hemşehrilerimizi asla mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Arkadaşlara teşekkür edeceğiz

Sakarya’da görev yapan Belediye Başkanlarına da teşekkür edeceklerini ifade eden Uzm.Dr.Cihan Kolip, “Onlar da tabiî ki bir şeyler yapmak istediler. Ama olmadı. Çünkü yönetim kalıpları, anlayışlarının bugün karşılığı yok. 25 senedir yapılanlar da ortada. Verilmeyen hizmetler, verilmeyecek olanların teminatıdır diyor hemşehrilerimiz. Bu arkadaşlara teşekkür edeceğiz. 25 sene boyunca onların yaptıkları yanlışlardan bizler ders çıkararak, şehrimizi örnek bir yönetim anlayışıyla yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

Liyakatli ekip ile yöneteceğiz

Peygamber Efendimizin en güzel öğütlerinden birinin ‘İşi ehline veriniz’ olduğunu ve bunun kamusal hizmet yapan tüm kurumlarda olmazsa olmazların başında gelmesi gerektiğini ifade eden Uzm.Dr. Cihan Kolip sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizler işi ehline vereceğiz. Sakarya’da yönetim kadrolarında liyakatin esas olduğunu bir dönem başlayacak. Onun akrabası, bunun kardeşi, partinin adamı, filancanın yakını devri sona erecek. O zaman hizmet nasıl olacakmış herkes görecek.”  

 

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184