KORKU DAĞLARI SARDI

MHP Sakarya Büyükşehir Başkanı Orhan Ünver, Serdivan,Arifiye,Adapazarı ve Sapanca’da binlerce kişinin katıldığı mitinglerde çarpıcı mesajlar verdi. Projelerini anlatan Ünver’in hedefinde Başbakan ve Toçoğlu vardı.AKP’nin vatandaşa kullandığı, “Hükümetle-belediye aynı olmazsa hizmet alamazsınız” sözüne tepki gösteren Ünver, “Korku dağları sardı” diye yorumladı. Ünver, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın Sapanca Gölü için, mücevher benzetmesine gönderme yaparak, “Günaydın Sayın Bakan” dedi.

KORKU DAĞLARI SARDI


BİR GECEDE 4 İLÇE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından önceki akşam dört ilçede düzenlenen mitinglere binlerce kişi katıldı. Gövde gösterisine dönüşen mitinglerde MHP’liler bir coşku yaşadı. MHP Sakarya Milletvekili Prof.Dr. Münir Kutluata, İl Başkanı Levent Bülbül ve MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Ünver, Serdivan İlçesi 32 Evler Mahallesi, Arifiye İlçesi Hanlı Mahallesi, Adapazarı İlçesi Hızırtepe Mahallesi ve Sapanca İlçesi Kırkpınar’da miting düzenlenen mitinglere katıldı. Havai fişekler ve meşaleler eşliğinde ilçelerde karşılanan Kutluata, Bülbül ve Ünver’e İlçe Belediye Başkan adayları da eşlik etti. Mitinglerde Serdivan Belediye Başkan adayı Mehmet Göktürk, Adapazarı Belediye Başkan adayı Ahmet Tufan Demircioğlu, Arifiye Belediye Başkan adayı Ataman Suat Şenol ve Sapanca Belediye Başkan adayı Oya Arapoğlu’da yer aldı. Mitingden mitinge koştuklarını anlatan Ünver, “ Sakarya kararını verdi. Sakarya 30 Mart’ta bir değişim yaşatacak. Bu değişimin adresi MHP oldu. 4 aydan bu yana sahalardayız” dedi.

ÖNCE PROJELER SONRA SALVO

Ünver, “MHP adayları belirlendikten sonra büyük bir mücadele kararlığıyla sahalara indi. Vekilimizle, il başkanımızla ilçe ilçe geziyoruz. AKP bizimle mücadele edemiyor. Duvarlara Başbakan’ın fotoğraflarının olduğu pankartlar asmışlar. İstanbul’a dünyanın en büyük havaalanı yapıyoruz. 3.boğaz köprüsü, tüp geçit diyor. Sakarya’ya yaptığın ne var? Onu anlatsana” diye konuştu. Başbakan’ın meydan mitingine değinen Ünver, “ Ne diyor Başbakan? Sakarya’nın su sorununu Ballıkaya Barajıyla çözeceğiz diyor. Bari bunu Sakarya’da söyleme. Sakarya’da seçim alamayacaklarını anlayınca Bakan ihdas ettiler. Bakan ne diyor? Göl mücevher diyor. Günaydın Sayın İslam. Nasıl anladınız, gölün bir mücevher olduğunu? Sapanca gölünün kıymetini biliyorlar mı, biliyorlar. Diline getiremiyorlar. Dereler neden kuruduğunu biz biliyoruz. İliğimizi kurutan o fabrikalar AKP’nin yandaşları. Ondan sesleri çıkmıyor. O meydandakiler nerden bilsinler Sapanca’yı. Biri Bilecik’ten gelmiş, biri Ankara’dan gelmiş, biri Eskişehir’den gelmiş” dedi.

DEPREM

Deprem sonrasında MHP’nin hizmetlerini anlatan ve Başbakan’ın “Kaçtı gittiler” iddiasına cevap veren Ünver, “1999 deprem felaketinden sonra 8,5 ay içinde toplu konutlar yaptık. Hemşerilerimiz bunu çok iyi biliyor. Külliyen yalan atıyorlar, kuyruklu yalan atıyorlar. Siz ne yaptınız Sakarya’ya?” ifadelerini kullandı. “Korku dağları sardı” diyerek konuşmasını sürdüren Ünver, “ Sağda solda Sayın Toçoğlu hükümetle-belediye aynı olmazsa ilçe-büyükşehir hizmet alamayacağını söylüyormuş. Bende soruyorum. 12 yıllık bir iktidarın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sen Sakarya’ya ne kazandırdın. Farkın ne oldu? Kocaman bir hiç bize göre. Korku dağları sardı değerli hemşerilerim” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184