Küçük Sanayiden ‘Babaoğlu’ Sesleri Yükseldi

Hendek Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu’na Destek Çığ Gibi Büyüyor.

Küçük Sanayiden ‘Babaoğlu’ Sesleri Yükseldi

Nereye Gitse, Hangi Kapıyı Açsa Büyük İlgiyle Karşılanan Başkan Babaoğlu’nun Hendek Küçük Sanayi Sitesi’nde Esnaf Ziyaretinde De Durum Değişmedi. Sanayi Esnafı Cumhur İttifakı’nın Ve Babaoğlu’nun Yanında.

Başkan Babaoğlu, Hendek Küçük Sanayi Sitesi’nde İlk Olarak Kooperatif Başkanı Sedat Demirel Ve Yönetimiyle Bir Araya Geldi. Daha Sonra Beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Burhan Namlı, Meclis Üyesi Adayları Ve Kooperatif Başkanı Demirel İle Birlikte Esnafları İş Yerlerinde Ziyaret Etti.

Esnafın Ramazan Ayını Tebrik Eden Ve İşlerinde Kolaylıklar Dileyen Başkan Babaoğlu, 31 Mart Seçimleri İçinde Destek İstedi. Daha Önceki Tüm Ziyaretlerinde Olduğu Gibi Başkan Babaoğlu’na Hendek Küçük Sanayi Sitesi Esnafının Da İlgisi Büyük Oldu.

“Teveccüh Görüyoruz”

Seçim Çalışmalarını Ve Küçük Sanayi Sitesi Esnafına Yönelik Ziyaretlerini Değerlendiren Başkan Babaoğlu, “Halkımızdan, Esnafımızdan Büyük Teveccüh Görüyoruz. İnşallah 31 Mart Seçimlerinin Kazananı Cumhur İttifakı İle Tüm Hendek Olacak. İlgi Ve Destekleri İçin Esnafımıza, Tüm Hemşehrilerime Teşekkür Ediyorum. Şehrimizi Daha Güzel Yarınlara Hep Birlikte Taşıyacağız” Dedi.

Başkan Babaoğlu, Sanayi Sitesi Yanındaki Halı Sahada Antrenman Yapan Hendekspor Futbol Okulu Öğrencilerini De Ziyaret Ederek, Penaltı Atışı Gerçekleştirdi.

Demirel’den Teşekkür

Kooperatif Başkanı Sedat Demirel İse, Hendek Belediyesi’nin Küçük Sanayi Sitesinde Yaptığı Çalışmaları Anımsatarak “Burada Yapılan Çalışmalarla Sanayimizin Çehresi Değişti, Güzelleşti. Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na Teşekkür Ediyoruz. Allah Yolunu Açık Etsin” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184