MAFYA VE ÇETELER BİTTİĞİ GİBİ TERÖRDE BİTECEK

Milletvekili Ali İhsan Yavuz Hendek de İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile birlikte seçim calışmalarında bulundu .

MAFYA VE ÇETELER BİTTİĞİ GİBİ TERÖRDE BİTECEK


Hendeğin merkez mahallelerinde esnaf ziyaretleri ile başlayan program  2. organize de Çakmak vinç calışanlarını ziyaretle devam etti , Hastane ziyaretinin ardından tekrar esnaf ziyaretleri ile devam eden program ev ziyaretleri ve düğün ziyaretleri  hasta ziyaretleri ile sona erdi .

Ali İhsan Yavuz bir kahvehanede yaptığı konuşmasından bazı notlar

"Bir aydır sokaklarda kahvelerde vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz , vatandaşlarımız dünyanın en büyük havalimanın yaptığımızın farkında , duble yolların,  tünellerin , geçitlerin savunma sanayisindeki atılımların , şehir ve ilce hastanelerinin geliştirilip hemen hemen her şehirde acık kalp ameliyatları bile yapılıyor . Vatandaşlarımız bunların farkında . Ama iş terör konusuna gelince bir parça tedirginlik beliriyor vatandaşlarımızda . Yaptıklarımızı zaten biliyorsunuz bu nedenle terör konusunda sizinle konuşmak istiyorum . Herşey bir yana terör bir yana . 7 haziran secimleri sonrası AK PArti tek başına iktidar olamayınca HDP de beklediğinin üstünde oy alınca bunlar işi 1 adım daha öteye taşımak istediler . Paralel yapınında tam desteği ile önce cözüm sürecini yok ettiler  sonra insanları ayaklandırıp bölgesel bir durum ortaya cıkaracaklardı . HDP li vekiller her olaydan sonra sokağa cıkın diye mesajlar yolladılar doğuya ama halktan oyunlarına destek alamadılar . Dikkat edin HDP mitin bile yapmıyor . Gecenlerde Ali İnci Başkan ile görüştüğümde mükemmel bir tespiti vardı , demişdiki 50 bin kişilik ilçede sokağa cıkma yasağı ilan ediliyor günlerce ve her eve giriliyor kimse karşı cıkmıyor . Halk yeterki şu PKK lıları temizleyin içimizden biz sokağa cıkmamaya razıyız .

Tenekeden karakolları Kalekola cevirdik cözüm sürecinde

Cözüm süreci başladığında karakolları kalekola cevirmeye başladık . HDP ve yandaşları cıldırdı . Kalekolları yaptırmamak için eylemler yaptılar .Çözüm süreci içinde kalekolları yaptık . Cözüm süreci içinde kendi savunma sanayimizi geliştirlik milli yazılımlarımızı geliştirdik silahlarımızı geliştirdik . Artık Kendi istihbaratımızın belirttiği hedefleri vuruyoruz . Eski Türkiye uçaklarımız ya israilin yada  Amerikanın söylediği yere bomba atıyorduk , şimdi kendi istihbaratımızı kendimiz sağlıyoruz ve kendi yaptığımız bomba ve füzelerle belirlediğimiz hedefleri yok ediyoruz .

AK Parti 1 Kasımda Tek başına gelince Mafya ve ceteler bittiği gibi terörde bitecek . eskiden bölgede teröristler elini kolunu sallaya sallaya gelip karakol basardı , şimdi kendi ihalarımızla kendi istihbaratımızla her hareketlerini anında belirleyip ucak kaldırıp yok ediyoruz bu süreçte bilinen 2000 terörist öldürüldü . Hatırlayın 49 vatandaşımız rehin alındı , istihbaratımızı İHA larla adım adım rehineneri izledi . Ve kaldıkları yere yapılan operasyonlar 49 vatandaşımız kurtarıldı . İşte kendi milli kaynaklarımızı kullanmanın faydaları , biz milli sanayimizi geliştirince İsrail Türkiye pazarını kaybetti . Dahası biz artık israilin pazarlarını ele geciriyoruz .

Son söz olarak  Ak PArti Tek başına geldiğinde mafya ve çeteleri nasıl yok ettiyse terörüde aynı kararlılıkla yok edecektir . Buna inacım tamdır . "

 



Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184