Mercan Ev Ziyaretlerine Devam Ediyor

Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan Sarıdede Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

Mercan Ev Ziyaretlerine Devam Ediyor


Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, Sarıdede Mahallesinde Selma ve Engin Yarıcı ailesinin misafiri oldu.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Mercan, gerçekleştirdiği ev ziyaretinde yaptığı konuşmada ev sahiplerine ve Mahalle sakinlerine yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ederek başladı.
Daha kötü günler göreceğiz

Ekonomik durum insanların gittikçe sıkıntı içerisine düşmesine sebep oldu diyen Mercan, İktidar Partisine bir ders vermek gerekiyor. Bu iktidar devam ederse şayet, daha kötü günler göreceğiz. 7 bine yakın konut yapıldı ve çok büyük gelir sağlandı Belediye’ye. Bu gelirlerle her türlü hizmet yapılabilirdi ama Belediye bu imkânları çarçur etti. Hendek ve köyleri gelişme kaydedemedi.
Tek derdimiz Hendek’e hizmet etmek

Meclis üyelerimizle beraber tek derdimiz Hendek'e hizmet etmek diyen Mercan, geçmişimiz geleceğimizin aynasıdır. Tek derdimiz adil, tarafsız ve insan ayrımı yapmadan hizmet götürmektir. Şu ana kadar Belediye’ye yakın olan herkese hizmet gitti. Böyle bir Belediyecilik anlayışı olamaz. Belediye 10 liralık gelirinin 5 lirasını yandaşlarına yedirirse hizmet aksar diye konuştu.

Hizmet birinci politikamız

Bizim Başkanlığımıza emin olabilirsiniz ki vatandaşa hizmet birinci politikamız olacaktır diyen Mercan, kesinlikle şeffaf ve kaliteli bir yönetim anlayışı hüküm sürecektir diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184