Mercan Hentır Nakliyatı Ziyaret etti

Ahmet Mercan’ın S.S. 35 Nolu Hentır Tırcılar ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini Millet ittifakı meclis üyeleri adayları ile birlikte ziyaret etti, Başkan Engin Varlıca kendilerine eşlik etti.

Mercan Hentır Nakliyatı Ziyaret etti


Ahmet Mercan Kooperatif lokalinde yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimleri önemli Hendek yeni  belediye başkanını seçecek, Hendek halkına hizmet edebilecek doğru başkanı seçersek Hendek halkı bundan istifade edecektir.

Bir oy çok önemli

Bu seçimler önemli, vereceğiniz bir oy Hendek’te 85 bin kişinin kaderini tayin edeceğini bilmemiz lazım. Buraya yanlış bir insan başkan olursa her şey yanlış olur. Doğru bir başkan seçilirse her şey daha iyi gider. 3 aday var biliyorsunuz bu adayları tanımanız gerekir o adayları da dinlediğiniz zaman daha sağlıklı karar vereceğinize inanıyorum.

 Siyasette hiçbir zaman menfaat sağlamadım

Bizde bu çerçevede kendimizi anlatmaya neler yapmayı düşündüğümüzü sizlere açıklamaya geldik.25 yıldır Hendek’te siyasetin içerisindeyim, uzun yıllar MHP de ilçe başkanlığı yaptım. Daha önce 3 kez belediye başkan adayı oldum. Çok az farklarla seçimler kaybettik. Bu seçimleri kaybetmemizde iktidarın gücünün önemli rolü var. 25 yıllık siyasi hayatımda herkes bilir. Siyasette hiçbir zaman menfaat sağlamadım. Menfaat peşinde koşmadım. Bu zaman zarfında iktidarda olduğumuz dönemler oldu. Belediyenin elimizde olduğu dönemler oldu. Rahmetli  Zeki Cömert’in döneminde. İlçe başkanlığı yaptığım dönemlerde hep vatandaşın işiyle  ilgilendik elimizden geldiği kadar yardımcı olduk. Çoğunun işini gördük görmeye de çalıştık.


Hiç kimse çıkar peşinde koştu diyemez


Şunu iddialı bir şekilde anlatmak istiyorum bu 25 yılık siyasi hayatımda Hendek’te hiç kimse Ahmet Mercan siyasetten menfaat lendi, çıkar peşinde koştu diyemez. Bugün yola çıktığımız arkadaşlarımızın hepsi Hendek’e hizmet amacı ile yola çıktı. Hatta 1. Sıra adayımız Nihat bayraktar inşaat malzemeleri ticareti yaptığı ve Belediyeye bir tek kalem mal bile ticarette bulunmayacağını şimdiden belirttiler. Sadece Hizmet için enerjilerini sarf edecekler.


Burada bizim yine rakibimiz Ak Parti

Kim ne derse desin burada bizim yine rakibimiz Ak Parti biz CHP, İyi parti ittifak olarak girdik aşa yukarı 12 bin oy ile başladık, MHP de benim emeğim çok oradaki kardeşlerimizin de yüzde 60-70 gibi oyunu alacağız. Öteki aday kardeşimizde bizim yanımızda yetişti. Biliyorsunuz oyu sıfır olan bir partiden çıkacak, iyi partinin oyunun tamamını alması lazım 6 bin, 6 bin CHP den alması lazım, 12 bin MHP nin tamamını alacak yapacak 16-17 bin Ak Partiden de 8-9 bin oy alacak ve seçim kazanacak o biraz matematik olarak çok zor bir şey. İyi parti şuan Hendek’in bildiği tanıdığı iddialı bir adayla çıktı, öyle bile olmasa sıradan bir adayla çıksa bile en kötü şartlarda 5-6 bin oy alır oy bile onun seçilmesine engel olurdu böyle bir durum var. Bu hesapları da insanlarımızın iyi yapması lazım şeklinde konuşarak katılımcılara teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2019, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184