Mercan’dan Kahvaltı Programı

İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan’dan Hendekli Bayanlar için kahvaltı programı düzenledi.

Mercan’dan Kahvaltı Programı


İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan Hendek’te bir kafede bayanlar için kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltı programında 350 kişilik kafede salon dolunca dışarıya salon dışı servis açılarak yaklaşık 500 bayana kahvaltı verildi.

Programa CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İYİ Parti Sakarya Ümit Dikbayır, Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, İyi Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, CHP’liler ve İyi Partililer yoğun katılım gösterdi.
Memleketin hali ortada

Ahmet Mercan Bayanlara hitaben selamlama ile başladığı konuşmada, 16 yıldır memleketin gelen hali ortada, bunlara artık dur demenin zamanı geldi. Bu seçimlerde bir ders vermenin zamanı geldi, 31 Martta yapılacak mahalli seçimlerde biz Hendek’te çalışmalarımıza devam ediyoruz, Belediye Hendek için çok önemli bir kurum, akmayan sular, çamurlu akan sular, yağmur yağdığında göl olan caddeler, bakımsız çocuk parkları, çocuk parkaları yapıldı ama çöp içerisinde ilgilenmiyorlar. Köylerde birçok yollar hala yapılmadı. Bu hizmetlere insanlara Belediye kanalı ile ulaştığı için belediyenin mutlaka bundan sonra doğru, dürüst, çalışkan insanlar olması lazım. Belediyede partili olanların işlerini yaptılar. Diğer insanlara gerekli ilgi gösterilmedi.

Dertleri halka hizmet değil

İnsanlar gerçekten Belediye hizmetlerinden memnun değil. Bunu biz Hendek’in seçim çalışmalarında Hendek’in bütün köylerinde mahallelerinde bunu görüyoruz ve hissediyoruz. Bundan sonra Hendek’e düzgün, çalışkan, Hendek halkına gerçekten hizmet edecek ve Hendek halkının her kesimine tarafsız bir şekilde hizmet verecek bir yönetimin gelmesi gerekir, bunun için yola çıktık. Bugün 3 tane aday var biliyorsunuz, Ak Parti adayı malum, diğer bir aday var, oda bizim ellerimizde yetişti, arkasında belediyeden menfaat sağlamaya çalışan bir gurup, onlarla beraber diğer adayın yanında, geçen dönemde öyle yaptılar. Bu dönemde öyle bu insanlar belediyeden menfaat sağlamak için belediye meclisine girmiş üyeler. Yine onlarla yola çıkıyorlar. Onların derdi halka hizmet falan değil kendi menfaatlerini belediye içerinde kollamak, bunu iyi bilin.
25 yıldır siyasetin içerisindeyim

Kendimden bahseden Mercan, 25 yıldır Hendek’te siyasetin içerisindeyim, siyasetten hiçbir zaman menfaat sağlamadım, hiç böyle bir şey aklımdan geçmedi. 25 yıllık siyaset hayatımda iktidar olduğumuz dönemler oldu, belediyenin de elimizde olduğu dönemler oldu, rahmetli Zeki Cömert’in döneminde de belediye bizim elimizdeydi,  bende ilçe başkanıydım. Hiçbir zaman bir menfaat peşinde koşmadık, hep insanlara hizmet etmeye çalıştık, bu 25 yıllık siyaset hayatımda herkesin işine elimizden geldiği kadar koştuk, yardımcı olduk. Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Hendek’te hiç bir insan ben Ahmet Mercan’a gittim benim bir işim vardı benimle ilgilenmedi, bana yardımcı olmadı diyemez. Bütün insanların işini çözmeye çalıştık yüzde doksanının işini çözdük buna emin olun.

Adayınıza kendiniz karar verin

Bu seçimler Hendek için gerçekten önemli burada vereceğiniz bir oy bir oy demeyin, bu bir oy Hendek’te yaşayan 85 bin insanın kaderini tayin edecek. Belediyenin başına şayet yanlış bir insan seçilirse her şey yanlış olur. İnsanlar bundan mağdur olur. Bu seçimlerde lütfen bana verin demiyorum,  ama elbette ben oy istiyorum, şu adayları söyle bir ele alın, bu adayların geçmişine bakın, kimliklerine bakın, kariyerlerine bakın, ne yapmışlar bu güne kadar. Ne hizmet vermişler, bunları iyi tartarak karar verin şeklinde konuştu.
Milletin geleceğine oy vereceksiniz

Kahvaltıya katılan CHP Sakarya Milletvekili Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, bu iki siyasi parti değerli kardeşimle birlikte İyi Parti, CHP artık herhangi bir amaç için değil, bir tek şey için bir araya geldiler, vatan için millet için Sakarya için bir araya geldiler. Bizim ittifakımız rant ittifakı değil, şer ittifakı değil, bizim ittifakımız Millet ittifakı, vatan ittifakıdır. Oyunuzu bu değerli kardeşime verirken herhangi bir siyasi partiye oy vermiş olmayacaksınız. Vatanın geleceğine milletin geleceğine oy vermiş olacaksınız. Eğer Hendek Seçimi alırsa Sakarya alır, eğer Sakarya seçimi alırsa Türkiye alır. Sizin atacağınız bir oy Türkiye içindir’ şeklinde konuştu.

Hendek’in anahtarını Ankara’ya götüreceğiz

Son olarak söz alan İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, şimdi sıra Hendek Belediyesini güvenli bir ele teslim etmek. Genel başkanımız Meral Akşener bize şu talimatı verdi. Dedi ki bir şehri bir Belediyeyi almak için abuk, sabuk adamları karşımıza getirmeyin. Alacaksanız doğru dürüş adamlarla alın. Allah’ı var Ahmet abide adam gibi adamdır. Ben sizin yüzünüzü yere düşürmemek için elimizden gelen gayreti gösteriyorum. Ahmet abinin bu gayretin çok daha fazlasını göstereceğini biliyorum. Bu seçimde Hendek’in anahtarını Ankara’ya götüreceğiz İnşallah. Bundan sonrada bu adamlar şehirleri ilçeleri nasıl yönetiyor diyecek. Vatandaş Ülkeyi de bize teslim edecek inşallah şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184