Meydanlar Tıklım Tıklım, Hendek Halkı Babaoğlu’nun Yanında

Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nun Rasimpaşa mahallesinde düzenlediği iftar programı büyük ilgi gördü.

Meydanlar Tıklım Tıklım, Hendek Halkı Babaoğlu’nun Yanında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün de katıldığı programda konuşan Babaoğlu, “Allah’ın izniyle, buradan çok güçlü şekilde yansıyan gönül ve güç birliğiyle 31 Mart akşamı zaferimizi ilan edeceğiz” dedi.

Rasimpaşa ve Bayraktepe mahallelerinden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programında MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün yanı sıra MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Adem Öz, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ile Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları da yer aldı.

“Gönül Ve Güç Birliğiyle Kazanacağız”

Cumhur İttifakı MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, “Yaptığımız tüm hizmetlerin yanında Hendek’te barış, kardeşlik ve huzur ortamını tesis ettiğimiz bir 5 yılı geride bırakıyoruz. Yine ayırmadan, ayrıştırmadan her alanda güçlü Hendek hedefimiz doğrultusunda, hep birlikte ilçemizin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi her çalışmamızda kalplere dokunmayı asla ihmal etmeyeceğiz. Burada muazzam bir tablo var. Sadece katılım anlamıyla söylemiyorum, bize inanan, bize güvenen ve safını Cumhur İttifakı’ndan yana belli etmiş muazzam bir kalabalık var. Allah hepinizden razı olsun. Allah’ın izniyle, gönül ve güç birliğiyle 31 Mart akşam zaferimizi ilan edeceğiz” dedi.

Bülbül: Tüm Gücümüzle Turgut Babaoğlu’nun Yanındayız

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül ise konuşmasında Cumhur İttifakı birlikteliğine vurgu yaparak “Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi bugün buradadır. İl Başkanımız, AK Parti ilçe başkanımız, meclis üyesi adaylarımız ile hep birlikte bu akşam sizlerle beraberiz. Cumhur İttifakı buradadır ve adayımız Turgut Babaoğlu’dur. Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle kazanılacak bu seçimde Hendek kazanacak, Hendek halkı kazanacaktır. Seçimden sonra da bizlerin, hükümetimizin, AK Parti milletvekillerinin, Büyükşehir’in tüm gücü, kudreti, desteği Turgut Babaoğlu’nun yanında olacaktır” ifadelerini kullandı.

Babaoğlu, Gündoğan Mahallesi geleneksel iftar programına da katılarak, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2024, 17:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendekli
Hendekli - 1 ay Önce

Verin iftarı belediyenin parasıyla bakalım, inşAllah kazanırsınız kazanamazsaniz size yaptıklarınızın hesabı sorulmazsa yerinize gelene de yazıklar olsun

Emekli Hacı
Emekli Hacı - 1 ay Önce

Selamünaleyküm arkadaşlar.Bu iftarları Turgut babaoğlu kendi cebinden karşılıyorsa Allah razı olsun yok bizim ödediğimiz vergilerden bir lira dahi karışmışsa zehir zıkkım olsun.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184