Meydanlarda Ak Gençlik Rüzgârı

Ak Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide ve Yönetimi genç olmanın verdiği enerjiyle seçim çalışmalarına devam ediyor.

Meydanlarda Ak Gençlik Rüzgârı


Hendeğin çeşitli mahallelerinde düzenlenen iftar programlarına katılan gençlik kolları orada bulunan halkla hasbihal etmeyi de ihmal etmiyor. Her dakikalarını dolu dolu geçirerek programların ardından meydan ve parkları geziyorlar.
Hendek ilçesine ziyaret gerçekleştiren Sakarya Milletvekillerinin programlarına da eşlik eden Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide ve yönetimi sahalarda esnaf ve mahalle ziyaretlerine katılmayı ihmal etmiyor.

Düzenledikleri iftar ve sahur programı, mahalle ziyaretleri, afiş ve pankart çalışmalarıyla gençliği Hendeğin her yerinde görmek mümkün. Hendek Gençlik Kolları  “Gençlik Buluşması” adıyla da mahallelerde sahur programı düzenliyor. Yoğun katılımla gerçekleşen Rasimpaşa ve Uzuncaorman sahur programlarında zaman birlik ve beraberlik zamanı diyerek gençlerle sohbet ediyorlar.
5 Haziranda yapılacak olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı Sakarya Mitingini duyurmak için gençler ilçenin birçok yerinde afiş ve pankart çalışmaları düzenledi. Çalışmalarını büyük bir özen ve hızla yapan gençlik bir gecede bayrak asma çalışmaları da gerçekleştirerek Hendek Ak Gençliğin seçim çalışmalarında farkını göstererek ilerlemeye devam ettiğini gösteriyor.
Gençlik Kolları seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ederek yeni açılan Atatürk Parkı önünde stant açıp çalışma başlattı. Ramazan dolayısıyla iftardan sonra hareketlenen saatleri iyi değerlendirerek halkın yaklaşan 24 Haziran seçimleri hakkında görüşünü alarak onlarla sohbet ettiler. Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve yönetiminin de katıldığı çalışmayı daha sonra Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetimi ziyaret etti.

Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, Vatan bizim vatanımız, gelecek biziz. Seçime az bir vakit kaldı bizlerde gençlik kolları olarak siyasette üstlendiğimiz görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Dik duracağız, biz eğilmeyen bir ecdadın torunlarıyız. Bizlere durmak yakışmaz vakit gençlerin vakti çalışmalarımıza devam edeceğiz diyerek gençlerin daha çok sahalarda görüneceğini belirtti.


Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184